Буквально кілька хвилин тому завершились довгоочікувані дебати між лідером президентської гонки Володимиром Зеленським та чинним гарантом Петром Порошенко.

На початку дебатів пройшло жеребкування, яке і визначило, хто ж розпочинатиме кожен блок дебатів. Переможцем першого "спарингу" став Володимир Зеленський, який офіційно і розпочав "батл" кандидатів.

Спочатку Зеленський відзначив, що не є звичайним політиком, а звичайною людиною, яка прийшла у політику.

"Я не політик. Зовсім не політик. Проста людина. Який прийшов зламати цю систему. Я результат ваших помилок і обіцянок", - заявив Зеленський.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вже пізніше він привітав прихильників Порошенка, які особисто розповідали про те, що їх спеціально звезли з усієї країни.

"Давайте поаплодируем людям, яких привезли на автобусах".

Найцікавіші коментарі Володимира Зеленського.

  • "Я не ваш опонент, я ваш вирок".
  • "Краще бути котом в мішку, ніж вовком в овечій шкурі"
  • "Ви ставите мені питання, на які повинні відповідати ви. Чому війна ще не закінчена? Ось такий ви головнокомандувач »
  • "Я тримаю кулаки, щоб вашого оточення в політиці більше не було"
  • "Президент не може бути олігархом, президентом повинен бути людиною, людиною з народу".
  • "Ви приватизували в кінці 90-х фабрику Карла Маркса і заснували" Roshen ". З 98-го року ви - депутат Верховної Ради і політик. Як ви стали олігархом?"
  • "У Петра Олексійовича багато досягнень. Безвіз, армія, мова. Все, що ви писали на плакатах ... Але мені здається, що всі ці досягнення ви записали тільки собі. Я не розумію, чому?"
  • "Ці люди забрали найцінніше для нас. Забрали 5 років »
  • "Якщо немає нормальної медицини, якщо немає доступних ліків, немає зарплат у лікарів, то яка це нафіг медична реформа? Що касаётся доріг, мені нема чого коментувати, - тому що немає доріг".
  • "Я вірю, що ми зможемо прийти і зламати цю систему"

У свою чергу Порошенко відзначився наступними словами

  • "Ми маємо позицію, коли пан Володимир ховається від журналістів, від опонента та від українського народ"
  • "Ви – не кіт у мішку, ви – мішок. А в вашому мішку чорти і коти, включаючи олігархів, колишніх регіоналів і всього того, що загрожує моїй державі"
  • "Вони не бачать, що зроблено за п'ять років. Ми маємо об'єднатися, аби повернути Крим, захистити Донбас та країну загалом. Зокрема й від популізму та російських фейків"

Нагадаємо, буквально кілька хвилин тому завершились довгоочікувані дебати між лідером президентської гонки Володимиром Зеленським та чинним гарантом Петром Порошенко.

Як повідомляв "Знай.ua", під час дебатів на НСК "Олімпійський" присутні відзначають, що в очі кидається, як члени команди Порошенка одяглися не по погоді. Як повідомляють журналісти, вся команда чинного президента Петра Порошенка одягнена в бронежилети.

Також "Знай.ua" писав, що Володимиру Зеленському пощастило розпочати найепічніші дебади за всю історію України. Він відразу пішов у наступ і перерахував всі "досягнення" Петра Порошенка.

Порошенко провалив кампанію - Ставнійчук про дебати кандидатів і розпуск Верховної Ради