Шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський, 19 квітня який взяв участь у дебатах з чинним президентом України Петром Порошенко, який балотується на другий термін, відмовився їхати на громадське телебачення. Порошенко запросив його туди в ході дебатів. Про це стало відомо з повідомлення Telegram-каналу "Раніше всіх. Ну, майже".

Відомо, що Порошенко хотів продовження дебатів, але Зеленський відмовив опонентові, так як вважав їх розмова завершеним.

Нагадаємо, Головний з освіти в команді Володимира Зеленського Сергій Бабак поділився планами щодо реформування системи освіти в Україні.

зокрема, експерт розкрив основні напрями реформування системи освіти в разі перемоги Володимира Зеленського на виборах президента. За словами Сергія Бабака основний акцент буде зроблений на створенні сучасної освітньої інфраструктури та забезпечення гідної матеріальної винагороди.

Варто нагадати, що дружина шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленського Олена відверто відповіла на запитання журналістів перед вирішальним "другим раундом" виборів 21 квітня. На питання про те, чи легко Олені дається публічність, дружина слуги народу відповіла, що ще не звикла і поки налаштовується на увагу з боку тисяч людей.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський розповів, чому йде в президенти України і що саме хоче змінити.

Як повідомляв "Знай.uа" у четвер, 18 квітня, під час ефіру політичного шоу "Право на владу" кандидат в президенти Володимир Зеленський назвав свою команду, яка буде працювати на найвищих державних посадах в разі перемоги слуги народу на виборах.

Також "Знай.uа" писав, що в четвер, 18 квітня, кандидат у президенти України Володимир Зеленський презентував свою команду радників. Серед експертів в студії був журналіст Дмитро Гордон. Він заявив, що сцену для дебатів на НСК "Олімпійський" можуть підірвати.

Пальчевський: Все буде Зе! Або плавне посадка Порошенко