Президент Росії Володимир Путін знову зганьбився на весь світ.

На цей раз російський лідер потрапив у неприємну ситуацію під час зустрічі з президентом Естонії Керсті Кальюлайд

Про це в соціальних мережах повідав кремлівський журналіст Дмитро Смирнов.

"Володимир Путін — президенту Естонії Кальюлайд: Ми давно не бачилися. По-моєму, 10 років тому була зустріч на вищому рівні. Відсутність контактів між офіційними особами, офіційними органами, між сусідами – це ненормальна ситуація", — написав пропагандист.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У мережі висміяли як Путіна, так і пропагандиста, зазначивши, що кремлівський фотограф вибрав не найкращий ракурс для фото.

«Кальюлайд з козирів зайшла… ніжки виставила», «Що у Путі з обличчям? Сумний шпрот на зустрічі з президентом Естонії… Так і ракурс невдалий кремлівський фотограф вибрав, з потрухами показав всю лисину образливого Карлика», «Дядько Вова, спаси шпроти, в такий Європі не потрібні, та й електрику, газ та й порти теж у жо@і, допоможи», — пишуть користувачі.

Варто нагадати, що В анексованому Криму жителі Джанкоя гнівно відреагували на заяви Путіна про те, що після відкриття залізничної частини Кримського мосту місто стане транспортним вузлом. управління став куратором ОРДЛО.

Кримський міст
Кримський міст

Про це повідомляє блогер Кримський бандерівець в Twitter.

"Окупанти повідомили, що "після введення залізничної гілки Кримського моста Джанкой знову стане центральним транспортним вузлом". Джанкой коментує: "Розвал і розруха. Джанкой був воротами Криму - став ж*пою - таким і залишиться при РФ!!! Наддержава все своє населення раком ставить", - коментують розлючені кримчани.

Нагадаємо, Порошенко зустрінеться з Путіним

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Путін зганьбився з привітанням Пугачовій

Також Знай.ua" писав про те, що Путін готується до "зустрічі року"