В мережі з'явилася інформація про те, що в Україні демобілізація відбудеться на 40 днів раніше, аби зменшити підтримку кандидата у президенти Володимира Зеленського на виборах у зоні ООС та у військових частинах. Про це пише користувач Дмитро Олісневич у Facebook.

"Важлива інформація надійшла мені стосовно виборів. Мій однокласник, який зараз проходить строкову військову службу в 101 окремій бригаді охорони Генштабу розказує, що їх сьогодні без попередження демобілізують на 30-40 днів раніше, ніж наступає запланована дата кінця служби (18 місяців). Саме за день до другого туру виборів проводять загальну демобілізацію солдат не лише в даній частині, за його словами, а й в інших з метою не можливості перенесення місця голосувань за пропискою", - розповів він.

Так, він пояснює, що можливою причиною демобілізації може бути зменшення рейтингів кандидата Зеленскього.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

"Задум такий, що більшість солдат служать в інших областях країни та не зорієнтуються за день до голосування, що внесені до списків ЦВК за місцем розташування військової частини, а не прописки. Нагадаю, що в першому турі статистика голосувань у військових частинах показала низьку підтримку Порошенка. Звісно, що інформацію надану мені товаришем треба перевіряти, але є висока ймовірність, що незапланована демобілізація солдат за день до виборів є хорошим способом зменшити підтримку Зеленського серед строковиків. До того ж Міністерство оборони підпорядковується на пряму президенту... І це під час війни проводять незаплановану демобілізацію солдат для впливу на результати голосувань. Треба робити висновки", - резюмував він.

Демобілізація солдат на 40 днів раніше за день до виборів для зменшення підтримки Зеленського Важлива інформація...

Geplaatst door Дмитро Олісневич op Zaterdag 20 april 2019

Нагадаємо, спікер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков прокоментував скандальне питання про "повстанців", яке кандидат в президенти Володимир Зеленський зачитував на дебатах на НСК "Олімпійський". Так, Разумков заявив, що питання писали самі українці і приписувати "повстанців" Зеленському - нерозумно. Більш того, на офіційному сайті президента Петра Порошенка користувачі мережі знайшли термін "повстанці", який застосовувався до сепаратистів на Донбасі самим гарантом.

Нагадаємо, ми публікували найяскравіші цитати кандидатів у президенти на дебатах.

Як повідомляв "Знай.uа", під час дебатів на НСК "Олімпійський" присутні відзначають, що в очі кидається, як члени команди Порошенка одяглися не по погоді.

Також Знай.uа" писав, що Володимиру Зеленському пощастило почати самі епичные дебати за всю історію України. Він відразу пішов у наступ і перерахував всі "досягнення"Петра Порошенка.