Спеціальний представник Державного департаменту США у справах України Курт Волкер заявив, що США і надалі підтримуватимуть мирну і демократичну Україну, чиї кордони і території, включно з Кримом будуть відновлені. Про це повідомляє "Європейська правда".

"Напередодні недільних виборів я хотів би повторити, що США тут надовго, і ми тут, щоб підтримати мирну, сильну, демократичну, процвітаючу, безпечну Україну, яка бачить свої кордони і території, включаючи Крим, повністю відновленими", - написав Волкер у Twitter.

Нагадаємо, спікер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков прокоментував скандальне питання про "повстанців", яке кандидат в президенти Володимир Зеленський зачитував на дебатах на НСК "Олімпійський". Так, Разумков заявив, що питання писали самі українці і приписувати "повстанців" Зеленському - нерозумно. Більш того, на офіційному сайті президента Петра Порошенка користувачі мережі знайшли термін "повставнці", який застосовувався до сепаратистів на Донбасі самим гарантом.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

По «повстанцам». Цензурой не занимаемся. Вопрос был не от Владимира, вопрос был от граждан Украины, которые, видимо,...

Geplaatst door Дмитрий Разумков op Zaterdag 20 april 2019

"По "повстанцям". Цензурою не займаємося. Питання було не від Володимира, питання було від громадян України, які, мабуть, використовували риторику поки ще чинного президента. А ось відповіді ми, як зазвичай, не отримали…", - написав у Facebook Разумков.

Нагадаємо, вчора пройшли довгоочікувані дебати між лідером президентської гонки Володимиром Зеленським і чинним гарантом Петром Порошенком.

На початку дебатів пройшло жеребкування, яке і визначила, хто ж почне кожен блок дебатів. Переможцем першого "спарингу" став Володимир Зеленський, який офіційно і почав "батл" кандидатів

Нагадаємо, ми публікували найяскравіші цитати кандидатів у президенти на дебатах.

Як повідомляв "Знай.uа", під час дебатів на НСК "Олімпійський" присутні відзначають, що в очі кидається, як члени команди Порошенка одяглися не по погоді.

Також Знай.uа" писав, що Володимиру Зеленському пощастило почати самі епичные дебати за всю історію України. Він відразу пішов у наступ і перерахував всі "досягнення"Петра Порошенка.