Актор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов перед дебатами кандидатів у президенти України Володимира Зеленського та Петра Порошенка на НСК "Олімпійський" розповів про свої очікування від наймасштабнішої політичної дискусії України та відповів на питання про місця в політиці для акторів "Квартал 95". Інтерв'ю опублікували Новини України в Youtube.

На питання, що він очікував від дебатів, актор відповів, що хоче почути відповіді на свої запитання.

"Дебати - це подача інформації, на яку очікують люди. Черчель говорив, якщо мовчать соколи, будуть говорити папуги", - резюмував він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також гуморист відповів на питання, чи пропонували акторам із "Кварталу 95" місця у політиці.

"Які місця? Ми просто медійні спеціалісти. Не потрібно вмішувати 95 Квартал в політику. Хто-хто - а я клоун, і мені це подобається", - заявив він.

Нагадаємо, спікер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков прокоментував скандальне питання про "повстанців", яке кандидат в президенти Володимир Зеленський зачитував на дебатах на НСК "Олімпійський". Так, Разумков заявив, що питання писали самі українці і приписувати "повстанців" Зеленському - нерозумно. Більш того, на офіційному сайті президента Петра Порошенка користувачі мережі знайшли термін "повстанці", який застосовувався до сепаратистів на Донбасі самим гарантом.

Нагадаємо, ми публікували найяскравіші цитати кандидатів у президенти на дебатах.

Як повідомляв "Знай.uа", під час дебатів на НСК "Олімпійський" присутні відзначають, що в очі кидається, як члени команди Порошенка одяглися не по погоді.

Також Знай.uа" писав, що Володимиру Зеленському пощастило почати самі епичные дебати за всю історію України. Він відразу пішов у наступ і перерахував всі "досягнення"Петра Порошенка.