Команда кандидата у президенти Володимира Зеленського, що у день голосування, 21 квітня, можуть створюватися штучні черги.

Про це "Зе!Команда" повідомила у своєму Telegram-каналі.

Представники команди Зеленського заявили, що після того, коли людина втомлюється стояти та чекати у черзі, аби віддати голос за одного з кандидатів у президенти, вона може піти додому. А її голос у свою чергу можуть використати для фальсифікації.

[quote author=""]"Коли ви приймаєте рішення піти з виборчої дільниці додому — ваш голос фальсифікують. Все просто", - йдеться в коментарі./quote]

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше на сторінці "Зе!Команди" закликали українців прийти на виборчі дільниці та проголосувати. З таким же закликом звернулися представники команди Зеленського й цього разу.

"Будьте свідомі! Навіть година в черзі варта того, щоб наступні 5 років в ній не стояти", - резюмувала команда Володимира Зеленського.

Варто зазначити, що в суботу, 20 квітня, в Україні офіційно розпочався "день тиші" напередодні другого туру виборів президента. Відповідно до чинного законодавства у цей день забороняється будь-яка агітація, як у ЗМІ так і на вулицях українських населених пунктів.

Вибори в Україні
Вибори в Україні

Так, засобам масової інформації забороняється розміщувати політичну рекламу, виступи, інтерв'ю, фільми та будь-яка інформацію про кандидатів у президенти. Такі ж вимоги й до носіїв зовнішньої реклами. Крім того заборонено проводити концерти та інші подібні заходи за участі кандидатів у президенти або ж на їх підтримку, розповсюджувати агітаційні матеріали, встановлювати агітаційні намети.

Нагадаємо, "Збагачення, Іловайськ, негідники": Зеленський перерахував всі "досягнення" Порошенка.

Як повідомляв "Знай.ua", епопея з президентськими виборами добігає кінця. Вже 21 квітня країна дізнається, хто ж буде головую держави. Ми продовжили цікавитися в українських екстрасенсів, астрологів та магів, як зміниться Україна після виборів, що слід очікувати від майбутнього президента і коли закінчиться війна на Сході.

Також "Знай.ua" писав, як проголосувати на виборах президента після 20:00: у ЦВК пояснили всі нюанси.