Дебати між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським стали однією з найбільш видовищних подій в історії України. Трансляція прикувала погляди мільйонів людей, а стадіон зібрав тисячі прихильників кандидатів у Президенти України. Соціальні мережі не замовкають від обговорень кожної хвилини, кожного уривка дебатів.

дебати на НСК "Олімпійський"
дебати на НСК "Олімпійський"

Без перебільшення можна сказати, що багато фраз Володимира Зеленського, виголошених в ході дебатів, українці вже записують в цитатники. Але, приводом для нових розмов стали не дотепні фрази Володимира, і навіть не невдалі спроби діючого гаранта відповісти на поставлені питання, а Ірина Геращенко - перший заступник Голови Верховної Ради України.

Петро Порошенко та Ірина Геращенко
Петро Порошенко та Ірина Геращенко

В той момент, коли Володимир Зеленський виголосив відому фразу про те, що він прямо зараз готовий стати на коліна перед кожною матір'ю, яка втратила солдата, до чого запросив приєднатися і Петра Олексійовича, Ірина Геращенко вискочила в перші ряди, впала на коліна, чим викликала сміх у соціальних мережах. Відповідне відео опублікували в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ирина Геращенко выбегает в первый ряд для «постановки на колени».

Geplaatst door Dmitriy Marzoni op Zaterdag 20 april 2019

Українці в коментарях, не стримують себе в емоціях:
"Селфі не встигла зробити", "Клоуни", "Верх цинізму!", "У неї рефлекторно ставати на коліна", "Цирк. Це Геращенко ринулась вперед? Та, що відправила за кордон дітей чиновників замість дітей солдатів. Яка ж гниль ця наша система", " Вона хвора?", "Ганебне видовище"

"Це так жалюгідно виглядає", "Щирість так і пре", "Вони це наостанок планували, а Зе все зламав.", "Хоче Ірина знову потрапити в список, але думаю, вона нікому вже не потрібна.", "Гера рефлексує на п'ятірочку".

Нагадаємо, Порошенко пояснив "рукастість" своїх соратників.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський розповів, перед ким стане на коліна.

Також "Знай.ua" писав про те, що Дебати Зеленський - Порошенко паралізували Київ.