Дружина кандидата у президенти України Олена Зеленська написала допис на своїй сторінці у Фейсбуці. Вона зазначила, що для неї день тиші виявився занадто гучним.

"Сьогодні поширили скріни з моєї сторінки. Скріни 2014 року. Тоді я не знала всіх технічних особливостей ФБ. Не підозрювала,що робити перепост з обуренням діями російських пропагандистів не можна. Тому що ФБ може не показати підводку, а саму посилання залишити. Не знала, та й не до цих знань було в ті дні. Ми всі були в шоці від того, що відбувалося у нас в країні. Від того, що відібрали Крим. Це не вкладалося в голові", - написала дружина Володимира Зеленського.

За її словами, було страшно, що починається війна. Тоді з нею вперше сталося те, що з багатьма з нас відбувається зараз. Прокидалася і засинала з фейсбуком.

"Чий пост я репостила вже не згадаю. Когось із друзів. Сьогодні з цього намагалися зробити новину дня. Дня тиші. Всіх запрошую на свою сторінку. Подивитися, про що і що я писала тоді. Що репостила. Над чим розважала. Багато хто - в тому числі з числа наших опонентів - саме так і зробили. А потім публічно спростували "новина дня" і вибачилися. За що хочу їм подякувати. Вийшов довгий пост. Я таких ніколи не пишу. Можливо, цим постом я і попрощаюся з фейсбуком. Зі своїми реальними друзями я зможу спілкуватися і в реалі. А всі інші... вибачте, але втомилася", - додала стурбована жінка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Можливо, майбутня перша леді України запросила бажаючих відвідати її сторінку і на власні очі побачити, що і коли вона репостила, бо втомилась від безглуздих звинувачень напередодні другого туру президентських виборів. Як відомо, сьогодні повідомили, що вона потрапила в базу даих сайта "Миротворець".

Нагадаємо, нещодавно повідомлялось, що Зеленського хочуть зняти з виборів.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Команда Зеленського терміново звернулася до українців: важливо знати кожному

Також "Знай.uа" писав про те, що Зеленському загрожує небезпека: Кошовий зробив термінову заяву.