Дебати між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським стали однією з найбільш видовищних подій в історії України. Трансляція прикувала погляди мільйонів людей, а стадіон зібрав тисячі прихильників кандидатів у Президенти України. Соціальні мережі не замовкають від обговорень кожної хвилини дебатів.

Дебати Зеленського та Порошенка
Дебати Зеленського та Порошенка

Приводом для шуму в соціальних мережах стало те, що одним з прихильників Порошенко який супроводжував його на сцені під час дебатів, був знайомий Кадирова. Доказ цього опублікували українці в соціальній мережі Facebook.

Порохоботня, тут цей... Прихвостень вашого гаранта спалився😂😂😂

Geplaatst door Svetik Olishevskaya op Zaterdag 20 april 2019

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Порохоботня, тут цей ... Прихвостень вашого гаранта спалився",-свідчить допис під фотографією.

Українці в коментарях розділилися: хтось обурений цією персоною в складі команди Порошенка, а хтось відверто сміється:
"Ось вам і лягай Бандера", "Ось зовсім не здивувалася", "Опладушки", "Скільки ж у цих гадів гнилі! Просто гидко від цього всього.", "Що ви,всільку гидоту думає про "людину"! Просто заїхав допомогти з валізами..", "Наш шпійон.", "О Пєтя. Крутий ти патріот!!!"

"А Марина вже два тижні бігає з прапором і кричить гімн України", "Горіти вам в пеклі !!!! За тих хлопців загиблих і тих дідків, що виживають із останніх сил !!! Тв*рюки ви!", "Ще у когось є питання щодо 21 квітня? Вважаю, що ні, тому що тоді вам до психлікарні", "Дружина, бідна, теж в агонії бігає, допомагає главі сім'ї бюджет країни зберегти в сім'ї", "Подивіться повтор дебатів. Я подивився, не фотошоп."

Нагадаємо, Порошенко пояснив "рукастість" своїх соратників.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Зеленський розповів, перед ким стане на коліна.

Також, портал Знай.ua писав про те, що Дебати Зеленський - Порошенко паралізували Київ.