Після повідомлень про те, що дружина Володимира Зеленського потрапила в базу "Миротворець" через її пости на сторінці в соціальній мережі Facebook, українці підняли неймовірний шум. У пості Олена нібито закликає надсилати дані про пересування українських військових. На таку інформацію відреагувала Олена. А не так давно свою думку опублікував і сам Володимир Зеленський.

Смотрите внимательно!!!! Порохоботы!!!!...

Geplaatst door Владимир Зеленский op Zaterdag 20 april 2019

"Дивіться уважно!!!! Порохоботи!"- написав кандидат у Президенти України.

Далі він просить звернути увагу на підпис до посту: "Зверніть увагу на підпис поста «Павликів Морозових шукайте , дешевки продажні.»"

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Українці в коментарях як можуть намагаються підтримати Володимира і в той же час, розповідають, у якій вони люті:

"Не звертайте уваги. Їм просто нема до чого причепитися! А дружину вашу щиро шкода( видно по ній, що вона скромна і порядна людина, а її просто намагаються облити брудом", "Володимир дякую Вам, що ви взялися за політику і політиків. Для мене це явний апгрейд країни. Це стоп совковому підходу до вирішення проблем", "Вова тримайся! Тобі потрібна дуже сильна команда і багато терпіння, щоб повалити цей режим!"

"Друзі , заспокойтеся, провокації з судом і миротворцем, розраховані на ваші емоції! А що казав великий карлсончик: Спокій, тільки спокій!", "Завтра все думаючі люди, зроблять правильний вибір!Кривий Ріг з Вами! Сил Вам і терпіння!", "Правда переможе вже завтра! не забудь судити того, хто прийшов до влади на крові і розколов країну!" "Маразм міцнішає кожну хвилину ! Вже не знають що придумати ! Сили і терпіння Вам !"

Нагадаємо, нещодавно повідомлялось, що Зеленського хочуть зняти з виборів.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Команда Зеленського терміново звернулася до українців: важливо знати кожному

Також Знай.uа писав про те, що Зеленському загрожує небезпека: Кошовий зробив термінову заяву.