Під час голосування у другому турі виборів президента України у неділю, 21 квітня, просто на одній із дільниць на Тернопільщині помер чоловік.

вибори в Україні
вибори в Україні

Про це повідомила прес-служба МВС області.

"На жаль, вже є і факт раптової смерті біля виборчої дільниці в Тернопільській області", - йдеться на сторінці МВС України у Тwitter.

Наголошується, що пішов з життя громадянин 1944 року народження.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, у день другого туру виборів президента в неділю, 21 квітня, голосування українців стартувало досить інтенсивними темпами.

Про це свідчать дані щодо першої явки, повідомляє ЦВК.

У повідомленні йдеться, що з 8.00 до 11.00, тобто за три години після відкриття дільниць, в Україні проголосували 17,43% виборців.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський разом зі своєю командою запустив пряму трансляцію з виборчої дільниці, де він збирається голосувати.

Володимир Зеленський

Очікується, що Зеленський прибуде тули об 11:00. На деяких дільницях явка вже на 3-5% більше, ніж в минулому турі, підкреслюють у Зекоманді.

Як повідомляє спеціальний кореспондент Знай.ua з місця подій, біля приміщення настільки людно, що підступитися до самого Зеленського практично нереально.

Володимир Зеленський прибув на дільницю для голосування

Тільки журналістів налічується більше трьохсот осіб, не кажучи вже про тих, хто банально прийшов так само проголосувати.

"Володимир Зеленський голосуватиме об 11:00 на дільниці 800489, просп. Героїв Сталінграда, 2, Коледж морського і річкового флоту", - додали у ЗеКоманді.

Також Знай.ua писав про те, що ніч перед виборами з суботи на неділю видалась безсонною для багатьох, зокрема, для працівників суду.