Відомому лікарю-педіатру Євгену Комаровському частенько пророкували нову посаду у тому випадку, якщо переможе на виборах лідер політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський.

Євген Комаровський, педіатр
Євген Комаровський, педіатр

Подейкували, той нібито може стати міністром охорони здоров'я. Нещодавно сам Комаровський вирішив поставити крапку у цьому питанні.

Він заявив, що не планує ставати міністром охорони здоров’я, якщо Зеленський стане президентом України після виборів.

Євген Комаровський, педіатр
Євген Комаровський, педіатр

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Комаровський зауважив, що його дружба з кандидатом в президенти Володимиром Зеленським триває вже більше 10 років, тому останній запропонував йому посаду радника з медицини.

Євген Комаровський, педіатр
Євген Комаровський, педіатр

"Будь ласка, потерпіть. Не реагуйте. Не годуйте тролів вашими емоціями. Наша команда сподівається на те, що після виборів їм (троллям) уріжуть матеріальну допомогу і вони затихнуть самі по собі. Бути міністром не планую. Планую давати поради і відповідати на питання в рамках моєї компетенції. Залишаюся дитячим лікарем", – зазначив Комаровський в соцмережі.

Дивіться: Зеленський на виборчій дільниці

Дивіться: експертиза, здача аналізів Зеленським

Нагадаємо, дружину Зеленського видалили з сайту "Миротворець".

Як повідомляв Знай.ua, під час голосування у другому турі виборів президента України у неділю, 21 квітня, просто на одній із дільниць на Тернопільщині помер чоловік.

Також Знай.ua писав, що кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський віддав свій голос на одній із дільниць столиці України.