В Україні триває другий тур виборів президента України. Свій голос можна буде віддати до 20:00. Штаби обох кандидатів Володимира Зеленського та Петра Порошенка чекають на оголошення результатів екзит-полів. Атмосфера у штабі чинного гаранта досить "сумна".

Про це заявили кореспонденти порталу LIGA.net, що перебувають у штабі Порошенка.

"Штаб Порошенко вже працює в Мистецькому арсеналі. Ніяких відмінностей в порівнянні з першим туром", - розповів журналіст

За його словами, місце і їжа залишилися незмінними. Єдина відмінність — це те, що стільці відставили від сцени. Кожні півгодини повинні проходити виступи від громадськості.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також представники ЗМІ відзначили, що їжі менше в цьому турі, ніж було в першому. Юрій Смирнов в штабі Порошенко вирішив пообідати та зажурився трохи. Виявилося — їжа не зовсім та сама:
"Їжі менше, ніж було в першому турі. Одні кекси. Минулого разу вже з 12:00 були пироги, а зараз — тільки кава і кекси".

Варто зазначити, що поки чинний президент Петро Порошенко порушив свій же дрес-код. Попри прохання приходити всіх у вишиванці на вибори, Петро Порошенко і його син Олександр Порошенко прийшли на виборчу дільницю в Київ в білих сорочках і костюмах.

Нагадаємо, у Києві суд розпочав розгляд позову щодо скасування реєстрації Зеленського як кандидата в президенти.

Як повідомляв "Знай.ua", "Час саджати!": Пальчевський розклав "по поличках" усі 5 років Порошенка.

Також "Знай.ua" писав, що дружина кандидата у президенти України Олена Зеленська написала допис на своїй сторінці у Фейсбуці. Вона зазначила, що для неї день тиші виявився занадто гучним.