Команда Володимира Зеленського, зокрема голова штабу Олександр Корнієнко розповів про хроніку подій на виборах. У день виборів більше проголосували південь, схід і центр, на заході спочатку пішли у церкву, оскільки сьогодні релігійне свято - Вербна неділя.
Явка виявилася більшою, ніж у була першому турі. У Києві - той же рівень.

Порушення на дільницях - найбільш обговорювана топ-тема, зокрема, порушення за списками. Де робилися підвезення. Дуже багато навколо ділянок у Києві та на Західній Україні контрагітації проти Зеленського, самоклеючі навіть на ділянці. Зафіксовано навіть кілька спроб в Донецькій області - 60 округ, це Волноваха.

"Припинили спробу вкидання за нашого опонента, яке наші люди зупинили", - сказали у штабі.

Були зафіксовані пропозиції проголосувати за 500 гривень, не зазначено за якогось кандидата. На ділянках, особливо у селах, інструктують людей у віці: якщо ви проти Порошенка, треба поставити мінус навпроти його прізвища.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Порушення здебільшого траплються на рівні округів.

"Ми будемо використовувати зафіксовані факти для захисту результатів", - сказали в Штабі.

Зазначається, що це сплановані дії опонентів, щось — самодіяльність на місцях. Хтось відпрацьовує певні технології, які будуть вже на парламентських. Це так звана "Сітка 2.0".

Близько 200 звернень - це ті, яким можна дати хід. 18 тис спостерігачів, 11 тис - це команда Зе.

Нагадаємо, після голосування на одній із виборчій дільниць столиці, команда "Слуги народу" Володимира Зеленського зібрала штаб на засідання.

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Зеленський: біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика.

Також Знай.ua писав, що поліція у Зеленського: українці відреагували миттєво.