У виборчому штабі кандидата в президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков не оприлюднив імена кандидатів. Також предстваник відмовився коментувати, чи ведуться переговори з потенційними кандидатами на посади міністрів за квотою президента.

Вже не вперше у штабі кандидата в президенти Володимира Зеленського відмовляються називати прізвища претендентів на посади міністра оборони, міністра закордонних справ та голови СБУ в разі його перемоги на виборах, передає LIGA.net.

У штабі Зеленського

"Це небезпечно для кандидатів - до інавгурації можуть не дожити, і взагалі це прерогатива президента", - зазначив політтехнолог Зеленського Дмитро Разумков.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

У штабі Зеленського

На питання, чи ведуться такі переговори з кандидатами, відповів: "Я не маю права це коментувати... Це все-таки прерогатива президента країни".

Представник Зеленського не взяв на себе відповідальність і не дав відповідь на питання, що цікавить багатьох виборців. Незабаром, коли стануть відомі офіційні результати виборів, усе стане на свої місця, усі питання отримають відповіді.

Варто нагадати, що в неділю, 21 квітня, до 20 години вся Україна обирає президента. Зовсім скоро весь світ дізнається, кому віддали свої голоси більшість українців - чинному гаранту Петру Порошенку чи шоумену та новоспеченому політику Володимиру Зеленському.

Нагадаємо, після голосування на одній із виборчій дільниць столиці, команда "Слуги народу" Володимира Зеленського зібрала штаб на засідання.

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Зеленський: біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика.

Також портал Знай.ua писав, що у Зеленського зробили гучну заяву: сітка 2.0.