В Україні сьогодні проходить другий тур виборів президента, за крісло глави держави змагаються два претенденти - шоумен Володимир Зеленський і чинний лідер Петро Порошенко. Ще якась година і стануть відомі результати виборів Exit-poll. А тим часом політолог Сергій Гайдай розповів, що думає про обидвох кандидатів.

За словами політолога, Петро Порошенко дуже талановитий тактик, а от що таке стратегія - не відчуває. І якби він добре рахував, якби був більш мудрою і стратегічною людиною, можливо, для нього результат міг бути іншим. Сьогодні він хоче з’їсти, розбити, знищити Володимира Зеленського.

"Якби Порошенко розігнав технологів-наклепників і почав толерантну кампанію, розуміючи, що він її програє. Потім мав би шанс на союз. Сьогодні цього шансу немає. Це буде дві непримиримі сили - Зеленський і Порошенко", - зазначив політолог.

Порошенко

"Не хочу себе хвалити, але ще в 2015 році я сказав, що порошенко закінчить, як Янукович. Більше того, думаю, якщо за нього візьмуться, то ми побачимо емігранта Петра Порошенка", - заявив Гайдай.

Гайдай додав, що в оточенні Порошенка вже готуються до від’їзду з країни.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Пікалов розповів, ким замінять Зеленського в Квартал 95.

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Зеленський: біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика.

Також портал Знай.ua писав, що у штабі Зеленського стривожили заявою: до інавгурації можуть не дожити.