Кандидат у президенти Петро Порошенко після даних екзитполів визнав свою поразку на виборах президенти України. Так, чинний президент набрав 25,3 % - його опонент - шоумен, актор і політик Володимир Зеленський переміг у другому турі з 73,2%. Про це він заявив на прес-конференції в своєму штабі.

Окрім усього іншого, Порошенко заявив, що "піде з офісу Президента, але не піде з політики" і заявив, що вибори в Україні пройшли демократично і прозоро.

"Ми сьогодні не виграли бій, але це точно не означає,що ми програли війну... Але [Ці результати] дають підстави подзвонити моєму опонентові і привітати його", - заявив Порошенко.

Також ще діючий президент заявив, що готовий "без жодних обмежень витрачати час для введення нового Президента в курс усіх справ у щонайменших деталях".

"Я і вся моя команда готові підставити плече новому Президенту в усіх його рішеннях, які відповідатимуть національним інтересам", - заявив Порошенко.

Нагадаємо, в неділю, 21 квітня в Україні проходить другий тур президентських виборів в якому зустрілися чинний президент Петро Порошенко і популярний актор Володимир Зеленський. З самого ранку на виборчі дільниці почали ходити виборці, багато з них фотографувалися і викладали в мережу знімки з закликом до всіх йти на вибори. Українські селебріті не виняток, вони, як і всі громадяни, що теж ходять на дільниці і голосують. Також зірки не відмовляють собі в радості запостити "виборчі" фото в соцмережі. Ми подивилися Instagram наших знаменитостей і зібрали добірку таких "виборчих" фото.

Так, одним з перших фото з виборчої дільниці опублікував телеведучий і артист Сергій Притула. Він прийшов на дільницю не один, а зі своїми колегами "Варьятами". Раніше Притула повідомив фанатам, що змінив місце голосування на Закарпатті, так як в день виборів він там на гастролях.

Також ми писали, що народний депутат Сергій Лещенко поділився першими даними екзит-полу щодо другого туру виборів президента України. Відповідна запис з'явився в Telegram.

Він зробив запис у вигляді опитування про фруктах і ягодах: хто голосує за кавун, а хто за яблуко.

Раніше стало відомо, що кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський віддав свій голос на одній з дільниць столиці України. Він зізнався, що не спав всю ніч і почуває себе, як і вся його команда, дещо знервовано.

Нагадаємо, невістка Порошенко несподівано підтримала дружину Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, в справі слуги народу спливли всім знайомі прізвища.

Знай. ua писав, що категорично заборонено робити на дільницях.