У неділю, 21 квітня, в Україні пройшов другий тур виборів президента, за крісло глави держави змагались два претенденти - шоумен Володимир Зеленський і чинний гарант Петро Порошенко. Як свідчать результати Національного екзит-полу, у другому турі президентських виборів 2019 року переміг шоумен Володимир Зеленський.
Володимир Зеленський дав прес-конференції у своєму штабі. Шоумен не виключив того, що може призначити Петра Порошенка на ту чи іншу посаду в уряді, якщо "того забажає суспільство".

"Ви хочете, щоб я його кимось призначив? Тоді я звернусь до суспільства. Якщо суспільство мені скаже, що вони хочуть бачити Петра Порошенка на тій чи іншій посаді — може бути, я не знаю. Мені здається, що це не сьогоднішнє кадрове рішення. Давайте спробуємо новими силами щось зробити. Дуже хочеться", — відпові Зеленський на питання журналіста.
"Я готовий звернутися до Порошенка, коли мені знадобиться допомога", — додав майбутній президент.

Тим часом журналіст Юрій Романенко повідомив, чим буде займатися Петро Порошенко після того, як покине свій пост глави держави. За його словами, Порошенко буде просувати свою партію у парламент. Про це передає телеграм-канал Romanenko Dreams & Nightmare Show.
В штабі шоумена повним ходом відзначають великі цифри в рейтингах. Так, Володимир Зеленський з дружиною вийшов до своєї команди, зробив з ними селфі, подякував усім, в тому числі і СБУ, "що тримала в тонусі".

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський хоче увічнити свою перемогу у назві Кварталу

Володимир Зеленський на радощах запропонував Квартал перейменувати в "Квартал 73" - натякаючи на відсотки голосування.

Також Знай.ua писав, невістка Порошенко несподівано підтримала дружину Зеленського.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще