Українські знаменитості привітали шоумена Володимира Зеленського з впевненою перемогою у другому турі виборів президента України. Як відомо, згідно з даними Національного екзит-полу, Зеленський набрав 73,2% голосів виборців.

Оля Полякова

Знаменита українська співачка привітала Зеленського кумедним фото і побажала стати замість нього ведучою "Ліги сміху".

"Починається нова ера! Вітаю, Володимире Зеленський! І якщо що, я не вище, я довша. До речі, на цьому фото я пропонувала потренуватися, як я буду вести "Лігу сміху", коли переможе Володимир!", - написала Оля.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Камалія

Відома співачка та дружина мільярдера Мохаммада Захура з самого початку підтримувала Володимира.

"Ласкаво просимо Володимир Зеленський - наш новий президент. Спасибі Порошенку за чесні вибори. Ми всі - за процвітання України".

Світлана Вольнова

Світська левиця написала, що у Вербну неділю українці могли зробити тільки правильний вибір.

"Безумовно, дива не буде, і чарівної палички у Зеленського немає. Тому спокушатися не варто, але надія є. Давайте домовимося, що будемо завжди підтримувати одне одного і вірити у краще, без ненависті один до одного, поважаючи вибір кожного з нас".

Руслан Квінта

Відомий продюсер виявився лаконічним.

"Україна Вибори! Володимир Зеленський"

Олена Кравець

Близька подруга по студії "Квартал 95" вирішила похвалитися, що президент України записаний у неї в телефоні як "Вовка".

"Я вітаю тебе, мій друже Володимире Зеленський! Ура! У добрий шлях з Богом! І можна я не буду тебе перейменовувати в телефоні?"

Нагадаємо, у Зеленського привітали українців з перемогою.

Раніше Знай.uа повідомляв, стало відомо, чим займеться Порошенко після поразки.

Також Знай.uа писав, Порошенко визнав поразку, буде дзвонити Зеленському.