Нардеп Євген Рибчинський прокоментував результати другого туру виборів, які ще офіційно не оголошені, однак, за даними ЦВК, яка обрахувала 90% бюлетенів, беззаперечним лідером президентських перегонів став Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський

Євген Рибчинський у контексті цьогорічних виборів вважає, що "президент- це лише шанс, і не більше". Однак разом з цим він пояснює небувалий успіх слуги народу.

Євген Рибчинський
Євген Рибчинський

Думками щодо результатів виборів політик поділився у власному блозі, передає Українська правда.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Рекордних 73% Зеленського це унікальне поєднання Сходу і Заходу, вати і бандер, реваншу і Майдану, першотравневих демонстрацій і гей-парадів тощо. Три чверті населення України зійшлися у головному – у небажанні далі жити в атмосфері популізму, брехні, корупції і мародерства. Люди самих різних поглядів, не роздумуючи, віддали свої голоси Зеленському в надії на порядок і справедливість, на прозорість і чесність, на логіку і прагматизм, як основні засади керування державою. Люди надали перевагу відомому артисту над досвідченим політиком аби кардинально оновити владу, перезавантажити суспільні угоди, востаннє спробувати об'єднати країну на нових, зрозумілих для усіх громадян засадах", - підкреслив Євген Рибчинський.

Євген Рибчинський
Євген Рибчинський

Політик вважає, що Володимир Зеленський - це уособлення віри українців у справедливого і вольового гетьмана, який захистить їх від зовнішніх і внутрішніх ворогів і тривалих бід і негараздів.

"Новий президент - це усього лише шанс і не більше. Шанс на реальну боротьбу з корупцією, шанс на рішучих прокурорів і чесних суддів, шанс на зменшення податків і підвищення пенсій, шанс збалансувати комунальні тарифи і провести реальну реформу у сфері охорони здоров'я, шанс завершити війну і посадити мародерів і винних у військових злочинах і трагедіях, шанс більше не бачити при владі людей зі старої скрапленої колоди і шанс побудувати нові соціальні ліфти для молоді", - резюмував Рибчинський.

Нагадаємо, протягом першого тижня після президентських виборів очікується помірний ріст курсу долара.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Центральна виборча комісія України ще підраховує голоси виборців, однак ще вчора стало все зрозуміло.

Також Знай.ua писав про те, що у понеділок, 22 квітня, Центральна виборча комісія продовжує підрахунок голосів, відданих українцями у другому турі президентських виборів.