Дружина кандидата в президенти України Володимира Зеленського Олена розповіла про те, що два тижні тому, незадовго до другого туру виборів, у родині слуги народу сталося нещастя.

Про це повідомляє ВВС-Україна.

У розмові з журналістами Олена Зеленська повідомила, що родинна улюблениця - кішка - два тижні тому трагічно загинула.

"Важкий період не може проходити без жертв", — так прокоментувала вона смерть домашньої улюблениці.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Володимир Зеленський з дружиною

Також дружина слуги народу розповіла, що у них вдома багато тварин.

"Дві собаки — біла швейцарська вівчарка і чорний цвергшнауцер. У нас є папуга — дуже дивне створіння. Він надто нервовий, я не знаю чому, може, щось сталося під час транспортування. Він дуже кричить, потім сидить і дивиться. Одного разу він почав виривати собі пір'я. Ми викликали орнітолога, щоб нас проконсультували, що з ним не так. Орнітолог сказав, що він просто нервовий. Такий ось у нас Кеша", — розповіла вона.

Нагадаємо, 21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента. Так, за результатами Національного екзит-полу, наступним гарантом стане Володимир Зеленський, який набрав 73,2% голосів виборців. При цьому Петро Порошенко отримав всього 25,3% підтримки.

Володимир Зеленський з дружиною Оленою

У штабі Зеленського вже щосили святкують перемогу. Сам шоумен дуже бурхливо відреагував на опубліковані дані і ледве стримав емоції.

Як повідомляв раніше Знай.ua, під час оголошення останніх даних ЦВК Володимир Зеленський палко поцілував дружину Олену. Журналістам вдалося зловити фото закоханої пари - радість Олени Зеленської можна зрозуміти, адже тепер вона стане Першою леді.

Крім того, Володимир Зеленський звернувся до українців, прокоментувавши дані виборчого штабу.

Також Знай.ua писав про те, що у понеділок, 22 квітня, Центральна виборча комісія продовжує підрахунок голосів, відданих українцями у другому турі президентських виборів.