Актор "Кварталу 95" Олександр Пікалов розповів, що йому досі не віриться, що все це відбувається насправді і він чекає, коли Володимир Зеленський почне працювати і про те, чому кандидата в президенти не пускають на репетиції студії.

"Вчора була акторська читка, ми почали репетирувати "Квартал". Володимир проситься прийти на репетицію через два дні, але ми його не пускаємо – там є для нього сюрпризи", - розповідає він.

Пікалов розповів, що на Зеленського обрушилося велика кількість критики з різних сторін. Так, йому було прикро, що говорили, що у них ватні мізки, що ті, хто раніше їздили до них на концерти і сміялися, зараз називають гумор низькопробним, а акторів "бидлом".

Ведучий прес-конференції Володимира Зеленського, розповів що навіть з прес-конференції вирішили зробити крутий івент. Так, відомо, що після першого туру в штабі Зеленського була ейфорія і вони вірили в перемогу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У другому турі все пройшло більш стримано, але круто.

"Дуже багато людей допомагали Володимиру Зеленському. І ми не ділили якихось портфелів, ми разом працювали на перемогу", - повідомляє він.

При цьому в штабі Володимира Зеленського заявили, що мають намір налагоджувати контакти з Росією, хоча поки не називають якихось конкретних імен поки. Як відомо, раніше шоумен говорив про можливу зустріч з Володимиром Путіним.

Нагадаємо, Зеленський висловився про відносини з Росією.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський розповів про своє ставлення до мовного питання.

Знай. ua писав, що Зеленський шокував українців відразу після перемоги.