Дружина Володимира Зеленського Олена розкрила деталі того, як слуга народу покращує українська мова., він удосконалює свою українську мову.

Передає "BBC Україна".

Олена Зеленська разом з чоловіком Володимиром Зеленським

"Звичайно, ми знаємо українську мову і вільно нею спілкуємося. Але одна справа, коли ти це робиш у звичайній обстановці, швидко знаходиш слова і все добре. Останнім часом він (Зеленський, - ред.) постійно в стресі, постійно під напругою і психологічним тиском. Тому важко", - каже Олена.

За її словами, вперше вона почула українську мову, коли була ученицею другого класу.

"Зараз, звичайно, Володимир намагається поглибити свої знання, він вчить. Ми шукаємо викладача, який би допоміг йому набрати швидкість. Адже подивіться, Петро Олексійович говорить завжди повільно, з чіткими паузами, розділяючи фрази. Володимир теж так може говорити, але це не його природний темп мовлення. Він швидко говорить. І коли починає швидко говорити, в цей час перекладає, виникають затримки і з'являється відчуття, що людина говорить не на своїй мові", - пояснює дружина Зеленського.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олена Зеленська разом з чоловіком

Вона каже, що важливо, щоб оточення її чоловіка говорило українською.

"У них в штабі вже говорять тільки українською", - додає Олена.

Варто нагадати, що У понеділок, 22 квітня, канцлер Німеччини Ангела Меркель привітала Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента і пообіцяла Україні подальшу підтримку з боку уряду Німеччини.

Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті канцлера Німеччини.

Ангела Меркель
Ангела Меркель

Нагадаємо, Полякова звернулася до Зеленському зворушливим фото

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Астролог терміново попередив Зеленського

Також "Знай.ua" писав про те, що Європа одноголосно підтримала Зеленського