Перед президентськими виборами в Україні відомий український продюсер Ігор Кондратюк публічно висловився про, тоді ще, кандидата Володимира Зеленського.

За його словами, майбутній глава держави і його команда - "слабкоінтелектуальні нервові "повстанці"". Тепер же Кондратюк прокоментував перемогу Зеленського на виборах на своїй сторінці в Facebook, передає "Clutch".

"Третій Президент України поспіль – не мій: я голосував за інших… Люблю тебе, Україно!". написав Ігор Кондратюк

Ігор Кондратюк

В коментарях багато користувачів висловили підтримку продюсеру.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«У мене взагалі в останні роки щось непруха: за кого де не голосую, займає почесне друге місце. Треба, мабуть, було за Зе голосувати», «Закон будь-якого суспільства 80/20. Демократія – це добре, але коли голоси професора і нероба з дивану мають однакову цінність – це може мати страшні наслідки для держави: Трамп, Брексит, жовті жилети, Мадуро, Ленін в кінці кінців. Це все результати того, як переважна більшість малоосвічених бере своєю більшістю верх над інтелігенцією», «Слава Богу, крім Вас були ще виборці», - написали дописники.

Зеленський і Порошенко
Зеленський і Порошенко

Нагадаємо, що український телеведучий, продюсер та шоумен Ігор Кондратюк вирішив трохи остудити пристрасті, що розгорілися між Зеленським і Порошенко, закликавши колишнього президента України - Віктора Федоровича Януковича до порушення тривалої тиші.

"Що ж Янукович відмовчується? Віктор Хфедорович! Що там у Ростові говорять? За кого голосувати, гарант ви хр*нов? Порадьте вашим виборцям - вони, дурні, нікуди не поділися! Хто з двох фіналістів є представником геноциду української нації? А хто - навпаки? Кого ви бачите в новорічну ніч під йолкою? Астанавите своє мовчання, праффесор!" - жартує Кондратюк.

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк

Як повідомляв раніше Знай.uа, майже через п'ять років після підступної втечі квартиру екс-президента Віктора Януковича на Оболонській набережній української столиці передали в оренду.

Також Знай.uа писав про те, що спливла інформація про відносини президента-втікача Віктора Януковича і глави держави-окупанта Володимира Путіна.