П'ятий президент України Петро Порошенко знову балотуватиметься. Він заявив, що повернеться після наступних президентських виборів.

У понеділок, 22 квітня, під Адміністрацією президента пройшла акція на підтримку Петра Порошенка - сотні його прихильників зібралися, щоб подякувати тепер уже екс-президенту України за роботу.

Петро Порошенко вийшов до людей і пообіцяв повернутися на Банкову через рік.

"Ми об'єднуємося для того, щоб забезпечити наші спільні перемоги. Уже в найближчому майбутньому спільно ми йдемо перемагати на парламентські вибори. Спільно ми повернемося на вулицю Банкову після наступних президентських виборів. І разом ми врятуємо і захистимо", - зазначив Порошенко.
Після цього прихильники Порошенко почали скандувати: "Через рік".
На що президент відповів: "Добре, друзі. Через рік, так через рік".
Порошенко додав, що йде перемагати на парламентських виборах.

"Єдине, чого я не можу допустити - це відчай. Єдине, чого ми не можемо допустити - це відчаю. Єдине, чого ми не можемо допустити - невіри у власні сили і невіри в Україну. Я оптиміст, тому що не можна бути налаштованим на перемогу і не вірити в перемогу. і наша сьогоднішня зустріч є найкращою демонстрацією, що ми не розгублені. ми знаємо, що нам робити. ми знаємо, що ми єдині. ми знаємо, що наші головні перемоги попереду, тому що нам з вами треба захищати Україну . І якщо ми її не захистимо, її ніхто не захистить. Нас мільйони, і нас буде ще більше. Ми не будемо більше допускати помилок. Ми будемо рішучі і об'єднані. Ми зупинимо російську агресію, ми звільнимо українську землю, ми збільшимо добробут українських громадян і подолаємо бідність. Ми, головне, забезпечимо вступ України в НАТО і в ЄС ", - заявив Порошенко.

Нагадаємо, Петро Порошенко після даних екзитполів визнав свою поразку на виборах президента України та заявив, що "піде з офісу Президента, але не піде з політики"

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще