Володимир Зеленський, який переміг на виборах Президента України, підніме перед урядом питання обґрунтованості ціни на газ, про що пише Хвиля.

Представник команди Зеленського Олександр Данилюк розповів, що вартість газу на ринку значно знизилася, що має вплинути і на український ринок. Він зазначив: "Ви знаєте, що сфера тарифів не знаходиться у сфері компетенції президента. Але ми вже проаналізували ситуацію, ми бачимо, що ринкова ціна на газ зменшилася, суттєво зменшилась у порівнянні з зимовим періодом. Якщо ми говоримо про ринкової ціні, то очікування такі, що це має відбитися на ринку України".

Володимир Зеленський

Під час президентства Зеленський запитає у Кабміну про обґрунтованість вартості газу: "Що ми зараз бачимо – те, що газ для населення коштує дорожче, [ціна] як для бізнесу. Тобто звичайно, коли президент вступить на свою посаду, він буде піднімати це питання досить принципово перед урядом. Так, це відповідальність уряду, але буде дуже цікаво подивитися, яка буде аргументація уряду за ринкових умов".

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Данилюк також підкреслив, що Зеленський не буде заважати антикорупційним органам притягати до відповідальності представників влади: "Що стосується посадок. Що може зробити президент? Він не буде втручатися в процеси і заважати антикорупційним органам робити свою роботу. Сам він не може саджати чи не саджати людей – тоді він нічим не буде відрізнятися від старої системи".

Володимир Зеленський

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українці зробили свій вибір у другому турі і його переможцем став шоумен Володимир Зеленський. Ми опублікували його повну біографію, щоб ви змогли оцінити його шанси стати успішним президентом.

Як повідомляв портал "Знай.uа": після того, як Володимир Зеленський здобув впевнену перемогу на президентських виборах, набравши понад 73% голосів виборців, українці задалися питанням про те, якими будуть перші кроки новообраного гаранта. Ми опублікували 10 питань, які він має намір вирішити в першу чергу.

Також "Знай.uа" писав, що багато українців почали активно цікавитися особистим життям Володимира Зеленського, який здобув впевнену перемогу на президентських виборах. Не менш цікава громадянам нашої країни і його дружина Олена Зеленська.