Нардеп та блогер Віталій Чепінога поділився несподіваними аналогіями щодо виборів президента-2019 та Україною у 1994-му році, коли крісло глави держави посів Леонід Кучма.

Леонід Кучма
Леонід Кучма

Відповідну публікацію політик оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"Щось подібне ми вже якось переживали в 1994-му... Тоді український нарід раптом обрав президентом Кучму замість Кравчука, і всі думали, що капєц Україні... Тим більше, що незалежній Україні тоді було всього три роки. Ледве на ноги зіп'ялася...", - написав Чепінога.

Він згадав, що тоді несподівано для всіх Кучма заговорив в українському дискурсі і взагалі, як невдовзі з'ясувалося: "Україна - не Росія"...

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Значно пізніше, вже за президента Ющенка, я якось познайомився з екс-президентом особисто... То ми трохи випили... - Шкода, лисий, що ти в мене не працював, - сказав Кучма мені... - Я проти вас працював, Леонід Данилович, - чесно відповів я йому. І нащось додав: "Кучму геть!"... - Та, - махнув рукою Кучма... Потім нахилився до мене і тихо, по-змовницьки сказав: "Дай мені одну цигарку, щоб жінка не бачила"... Я дав", - згадує політик.

Щось подібне ми вже якось переживали в 1994-му... Тоді український нарід раптом обрав президентом Кучму замість...

Geplaatst door Vitalii Chepynoga op Maandag 22 april 2019

Українці взялися активно коментувати допис та наввипередки згадувати "кучмівські часи".

Нагадаємо, екс-президент України Леонід Кучма долучився до волевиявлення у другому турі - у неділю, 21 квітня, він разом із мільйонами українців віддав свій голос за одного з кандидатів.

Леонід Кучма
Леонід Кучма

Відповідну публікацію про те, як голосував Кучма, оприлюднила Дарка Оліфер на своїй сторінці у Facebook.

Леонід Кучма разом з дружиною проголосували у другому турі президентських виборів. Переможцю перегонів Леонід Данилович побажав, насамперед, бути чесним щодо наданих людям обіцянок та дав майбутньому переможцю президентських перегонів кілька порад.

Як повідомляв раніше Знай.ua, поки Володимир Зеленський святкує перемогу, Порошенко будує плани на те, як жити далі.

Петро Порошенко

Не так давно він заявив, що ще повернеться на Банкову після наступних президентських виборів. Але українці не могли залишити просто так в спокої Петра Олексійовича, тому придумали йому заняття як мінімум на наступні 5 років. Про це повідомив юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.