Головний рабин України та Києва Моше Реувен Азман привітав Володимира Зеленського з перемогою у другому турі виборів президента України.

Володимир Зеленський

Відповідне звернення він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні у Ваших руках опинилися усі можливості для того, щоб вивести Україну з такого непростого, скрутного становища, та підняти її до рівня лідируючих країн світу", – пише головний рабин.

Моше Реувен Азман

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Окрім того він побажав Зеленському "йти шляхом чесності і правди" і "зробити Україну успішною та процвітаючою".

Разом з тим Моше Реувен Азман пообіцяв слузі народу, що єврейська громада України зробить усе можливе, щоб допомогти йому в цьому.

Нагадаємо, молода команда лідера президентської гонки, відомого українського коміка Володимира Зеленського рішуче переконана, що необхідно зняти з народних депутатів недоторканість, перезапустити антикорупційні органи і послабити тиск на бізнес.

Володимир Зеленський у штабі

Про це стало відомо із заяви голови Ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро (НАБУ) Галини Янченко в ефірі одного з українських телеканалів, пише портал "Політека".

"Депутатська недоторканність повинна піти в минуле, НАПК перезапущений, Спеціалізована антикорупційна прокуратура, сподіваюся, теж, принаймні керівництво", – наголосила вона.

Як повідомляв раніше Знай.ua, перемога Володимира Зеленського кинула виклик пострадянським структурам і особливо президенту РФ Володимиру Путіну.

Зеленського вітає дружина з перемогою

Таку заяву зробив депутат Європарламенту від Німеччини з фракції Європейської народної партії Міхаель Галер.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.