Журналісти в Маріїнському парку за ранковою зарядкою помітили лідера президентської гонки Володимира Зеленського. Відомого коміка зловили об'єктиви камер неподалік будинку на вулиці Грушевського, де він зараз проживає.

Якщо раніше лідер студії "Квартал 95" на ранкову пробіжку приїжджав в ботанічний сад на Печерську, то зараз локація для фізичних вправ на свіжому повітрі у нього є просто біля будівлі Верховної Ради, де як раз в цей час починалося засідання.

Володимир Зеленський робив вправи в сірій олімпійці і шортах фірми PUMA, чорних кросівках Nike і кепці. Поруч з ним тренер, який стежить за правильністю виконання вправ. Про це пише портал "Політека".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Сьогодні, під час ранкової зарядки Володимир Зеленський робив в основному силові вправи з використанням фітнес-гумки, і пробіг кілька кілометрів по парку. По периметру парку чергували охоронці. Журналісти нарахували чотирьох, але цілком імовірно, що їх більше. Люди до переможця президентської гонки — не підходили, імовірно, навіть не впізнали.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що найпопулярніший в Україні лікар-педіатр Євген Комаровський неодноразово був на слуху, як можливий політик в майбутньому. Йому пророкували нову посаду в тому випадку, якщо переможе на виборах лідер політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський.

Пліткували, ніби Комаровський може стати міністром охорони здоров'я. Нещодавно сам Комаровський вирішив поставити крапку в цьому питанні. Він заявив, що не планує ставати міністром охорони здоров'я, якщо Зеленський стане президентом України після виборів.

Нагадаємо, Лоліта слізно звернулася до Зеленського: "Володя, не рубай".

Як повідомляв Знай.uа Лобода, Басков, Топалов та інші привітали Зеленського: фото.

Також Знай.uа писав, Зеленський кинув виклик Путіну, - євродепутат.