Український журналіст і блогер Костянтин Бєдовой потролив ВО "Свобода" за те, що об'єднання оголосило себе в опозиції до майбутнього президента України Володимира Зеленського.
Бєдовой натякнув на причетність до ВО "Свобода" осіб з кримінальним минулим - львівського бізнесмена Володимира Дідуха, відомого як кримінальний авторитет Вова Морда, та Ігора Кривецького, відомого в кримінальних колах, як Пупс.
Тут варто зазначити, що Дідух (Вова Морда) сам заявляв - свого часу дав ВО "Свобода" 48 млн на розвиток політсили. А Кривецький (Пупс) весь час наголошує, що він є солідним бізнесменом і політиком, недавнім депутатом українського парламенту, одним зі стовпів партії "Свобода".
За словами Костянтина Бєдового, Володимира Зеленського така опозиція мало лякає. Свою думку він висловив у іронічній формі:
"Шановні друзі! Це терміново! Страшне діло, що робиться... Володимир Зеленський ридає, плаче, місця собі не знаходить, відмовився від їжі через те, що титани духу, українські патріоти Вова Морда і Ігор Пупс з ВО "Сврбода" об'явили про свою опозиційність до Зеленського. Уявіть собі, як йому тепер жити? Питання до вас всіх - як ми можемо без тих всіх титанів, без Морди і Пупса далі відбудовувати Україну?", - іронічно зауважив Костянтин Бєдовой.

Терміново ! Володимир Зеленський місця собі не знаходить та відмовився від їжі !

Geplaatst door Константин Бедовой op Dinsdag 23 april 2019

Зазначимо також, що у ВО "Свобода" відреагували на результат виборів президента України, заявивши, що такий результат був запрограмований багаторічною бездарною діяльністю вищих органів влади. При цьому наголошується, що українцям у другому турі виборів довелося вибирати "менше зло".
У зв'язку з цим "Свобода" заявила про свою опозицію до майбутнього президента Зеленського та що не буде боротися за посади і лояльність до нової влади.

Нагадаємо, у ЦВК порахували 100% голосів виборців - згідно з остаточними підрахунками, Володимир Зеленський набрав 73,22% голосів, а його опонент Петро Порошенко – 24,45% голосів.

Як повідомляв Знай. ua у Макрона розсекретили результати переговорів з Зеленським.

Також портал Знай. ua писав, дружина Зеленського шукає вчителя української мови для майбутнього гаранта.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще