Слідом за президентськими, на Україну в недалекому майбутньому чекають ще одні вибори – парламентські, і деякі народні депутати вже активізувалися з цього приводу. Зокрема, мова йде про скандального нардепа Сергія Пашинського, про що написав Михайло Шнайдер на своїй сторінці в Facebook.

У публікації Шнайдер розмістив фото, на якому зображена спроба залучити українця у свій виборчий табір за допомогою класичного набору депутатів нашої країни: соняшникової олії, гречаної крупи, консерви, макаронів та інших продуктів. Автор підписав пост: "Пашинський вже почав засівати свій 64 округ в Житомирській Області. А як ви думаєте Друзі, проголосують Люди за такого "Благодійника"?".

Пашинский уже начал засевать свой 64 округ в Житомирской Области. А как вы думаете Друзья, проголосуют ли Люди за такого "Благодетеля"?

Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 23 april 2019

Користувачі мережі не могли пройти повз цього повідомлення і почали активно його коментувати, при цьому у виразах на адресу Пашинського вони особливо не стримувалися: "Тільки зовсім хворі люди можуть віддати свою совість за цю гниду", "Оце повино отримати ПОЖИТТЄВЕ!!!", "Цього виродка давно потрібно відправти пожиттєво на нари!", "А чи не можна в нього вилучити снайперські гвинтівки( хай нам знадобляться, не одному йому стріляти)", "Практика " засівання", на великий жаль, притаманна багатьом "народним депутатам", і , як правило проходять у Верховну Раду крадії, які купляють собі недоторканість, щоб далі грабувати народ України!", "Не думаю що Житомирщина його підтримає. Там цього смотрящого добре знають...За грати так. Прогосують 100%".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коментарі

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що корупційні угоди в "Укроборонпромі" обростають новими подробицями, оскільки в скандалі спливло ще одне гучне ім'я. Мова йде про Сергія Пашинського, голові Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони.

Як повідомляв портал "Знай.uа": голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, народний депутат від фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський залишив Україну. Повідомляється, що скандальний нардеп 28 березня прибув в Дубай, де вже кілька місяців перебуває його сім'я - два сини і дружина.

Також "Знай.uа" писав, що всі бронежилети, які і до цього часу поставляються в ЗСУ, пробиваються наскрізь при намоканні противоосколочного бронепакета, про що заявив директор компанії "Балістика" Олександр Довгий.