21 квітня українці проголосували за нового лідера країни - ним став шоумен Володимир Зеленський, який із шаленим відривом випередив свого опонента Петра Порошенка.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Спікер та політтехнолог слуги народу Дмитро Разумков розповів про маніпуляції з боку чинного президента Порошенка у процесі виборів на своїй сторінці в Facebook, пише Рoliteka.

Глава штабу Зе!Команди Дмитро Разумков
Глава штабу Зе!Команди Дмитро Разумков

Разумков відзначає, що поки ЦВК рахує голоси, Петро Порошенко продовжує шкодити конкуренту.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дмитро Разумков: факти, біографія, досьє і компромат на праву руку Володимира Зеленського

“Йдучи - йди”, – звернувся експерт до глави держави.

"Незважаючи на поразку, гарант “продовжує набирати в черпачок коричневої рідини і виливати її за комір Володимиру Олександровичу". Це унікальний випадок, коли при владі винні не "папередніки", а "наступніки", які ще навіть не приступили до виконання своїх обов’язків”, – підкреслив Дмитро Разумков.

Петро Порошенко

За словами політтехнолога, першим “черпаком” бруду в бік Володимира Зеленського стало рішення суду по націоналізації “ПриватБанку”. Він нагадав, що Петро Порошенко довго хвалився судовою реформою. Але тепер його рішення визнали незаконним.

“Виходячи з цього є чотири варіанти, або хтось із "кураторів АП по судах" домовився з Коломойським, або так підклали свиню новому президенту, або ніхто систему не зміг до кінця реформувати, і вона така як була, або націоналізація була здійснена з порушеннями процедур. Питання: до чого тут Зеленський?” – поцікавився Дмитро Разумков.

Другим “черпаком” стали натяки Порошенка, мовляв, українцям необхідно захищати європейський вибір України від “реваншистів”.

“Треба захищати від корупції, від схем, від кумівства, від мародерства в армії, від багато ще чого. А ось з вектором розвитку країни все зрозуміло – це шлях в Європу, і тут Україна зробила своє остаточне рішення”, - підкреслив політтехнолог.

Третім ударом по Зеленському, за словами експерта, стали передбачення Петра Порошенка рішень Конституційного суду. Нещодавно президент припустив, що відомство скасує електронне декларування, що призведе до втрати безвізового режиму. Однак саме Порошенко вибрав половину суддів.

Політтехнолог і команда гумориста чекають від гаранта вибачень “за Гладковських, за борди з Путіним, за образи 73% виборців країни, за скасування статті про незаконне збагачення і за багато іншого”.

Нагадаємо, журналісти за ранковою зарядкою помітили лідера президентської гонки Володимира Зеленського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, заступник міністра закордонних справ Польщі Шимон Шинківський вель Сенк висловив надію, що Володимир Зеленський незабаром відвідає Польщу.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу" на екранах стає президентом країни.