В українському суспільстві наростає напруга між прихильниками Зеленського та шанувальниками Порошенко. При чому меньшиство часто проголошує себе "розумної елітою", яка бажає добра Україні і не сприймає жодного іншого кандидата. На цей рахунок висловився і українець Олександр Харченко на свій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Коротше, почнімо психологічну реабілітацію з того, що: - Якщо ви пояснюєте неприємну для вас реальність тим, що 75 із...

Geplaatst door Alex Kharchenko op Maandag 22 april 2019

"...Якщо ви пояснюєте неприємну для вас реальність тим, що 75 з 100 навколо безвідповідальні ідіоти, то проблема, швидше, на вашому боці. Якщо ви здивовано питаєте "хто ці 75", і для вас це дійсно несподівано, то давайте об'єктивно визнаємо, що втратили зв'язок з реальністю швидше ви. Ваші емоції зрозумілі. І коли ви емоційно звинувачуєте інших, ви знімаєте з себе не тільки раціональну відповідальність за прагматичні питання суспільного вибору. Таким чином ви знімаєте з себе відповідальність за своє власне стан..." - пише українець.

Порошенко в Черкасах
Порошенко в Черкасах

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Харченко стверджує, що чим більше прихильники Порошенко видають реальність за непорозуміння, тим більше вони заглиблюються в свою власну проблему.

У відповідь всім кривдникам виборців Зеленського він задає просте запитання:
"Ви випадково не поясните, як ви взагалі змогли в абсолютно відповідальному віці опинитися в компанії, де настільки переважають ідіоти і бидло (ну якщо піти за вашою логікою)? Що це свідчить про ваші минулі життєві вибори? Якщо сьогодні у вас більшість навколо ідіоти - чи не означає це те, що в якийсь момент минулого ви обрали собі перебувати серед переважної більшості "ідіотів і бидла"?"

Порошенко, дебати
Порошенко, дебати

В кінці свого звернення він просить "залишити ідіотів в спокої", адже: "З ідіотами розбереться природній відбір. А може, з вами теж - ніколи не знаєш заздалегідь. Тому займайтеся краще собою."

Нагадаємо, Зеленський натякнув на можливе майбутнє Порошенка

Раніше "Знай.ua" повідомляв про те, яким був шлях слуги народу від шоумена до лідера гонки

Також портал "Знай.ua" писав про те, що Астролог терміново попередивЗеленського