Журналіст Ігор Лесєв прокоментував післявиборчі баталії та поділився думками про те, якими мають бути першими кроки новообраного президента Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський

Відповідну публікацію він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"Порошенко взагалі в якомусь загадковому угарі. Дивиться в дзеркало і розмовляє два дні з Черчіллем. Якщо б він переобрався на другий термін після всіх цих публічних принижень, у дзеркалі він розмовляв би вже з Чикатило", - вважає Лесєв.

Петро Порошенко і Володимир Зеленський під час дебатів

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Журналіст обурився з приводу стратегії "друзів" Порошенка - "ці таргани навіть не збираються розбігатися. Вже вмикнули на кухні світло. А вони все одно харчуются у брудному посуді і диктують умови".

Лесєв вважає, що "без посадок" - ніяк, "секта намагається створити видимість "патріотичного єднання". І так дотягнути до осені.

Бігти Порошенко все одно нікуди, підкреслив журналіст. Інакше суди, екстрадиція і неодмінне "роздягання".

"А для москвичів Порошенко – це цілий світ схематозов. Ще б 5 років "по-новому", і вже б в Тернополі стогнали, щоб Путін "ввів війська". Людина за 5 років побудував Самолиенд. Країну, з якої хочеться звалити".

Да, Зеленский остается загадкой. Хоть и был всегда на виду. Команда его все также непонятна. Кто бенефициары и в каких...

Geplaatst door Игорь Лесев op Dinsdag 23 april 2019

Що може робити команда Зеленського відразу ж після інавгурації?

"Перше – це брати силову вертикаль під себе. Відразу ж. Аваков лояльний, це вже плюс. Треба брати під контроль ВСУ, ГПУ і СБУ. Не дає Рада узгодження кандидатур – ну і х*р з Радою. Ставити виконуючих обов'язки. Та ж Супрун в ранзі в.о. вже 2,5 року. Всім теж пох", - вважає Лесєв.

Верховна Рада
Верховна Рада

"Друге – кримінальні справи за всіма ключовими фігурантами в оточенні Порошенка. За тією ж схемою, як зараз кошмарять Гонтареву, Філатова, Злочевського та інших пташенят".

Але найбільше це потрібно самому Зеленському. Попереду літо. Тарифи поки не відчуваються. Якщо залишиться до осені Гройсман – ще одне непорозуміння "епохи Порошенко" - громовідвід за стан в економіці готовий і бити прямо за рейтингом Зеленського не буде.

Володимир Зеленський

"Але якщо їх не добивати зараз з кавалерійського наскоку, потім буде біда. 13,5 мільйонів людей хочуть побачити справедливу відплату. Якщо їх обдурити, це буде не розчарування в Зеленському. Це буде ще одне розчарування в проекті Україна", - резюмував Лесєв.

Нагадаємо, колишній народний депутат України Спиридон Кілінкаров закликав Зеленського стратити націоналістів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, 21 квітня в Ураїні відбувся другий тур президентських виборів.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.