Радник Володимира Зеленського з питань безпеки Іван Апаршин зробив заяву щодо плану дій новообраного президенту, який стосується припинення війни на Донбасі.

Володимир Зеленський

Про це він повідомив у ефірі телеканала ZIK.

Апаршин вважає, що прямі переговори Володимира Зеленського, який переміг на президентських виборах в Україні, із президентом Росії Володимиром Путіним щодо питань Донбасу є однозначно "програшним варіантом".

Іван Апаршин

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Не дай боже хтось запропонує новому президенту в тому числі сісти за стіл переговорів із цими так званими республіками "ДНР" і "ЛНР". Я ніколи цього не підтримаю", – заявив Апаршин.

Журналіст зазначив, що зараз активно обговорюють тему імовірних прямих переговорів новообраного президента Володимира Зеленського з главою держави-окупанта Володимиром Путіним.

"Один на один – це безперспективно... Що значить "прямі перемовини"?.. Я б не радив президенту України зустрічатися сьогодні в такому форматі. Я не вірю, що Путін буде нам потім щось гарантувати, я не вірю йому. Я повірю лише тоді, коли до цього формату будуть залучені потужні країни, із якими він просто "гратися" не зможе... Це моя позиція. Я б ніколи не сів за стіл переговорів із Путіним один на один. Це програшний варіант", – підкреслив Апаршин.

Володимир Путін
Володимир Путін

Варто нагадати, що у січні 2019 року, відповідаючи на запитання, як він уявляє собі переговори з Путіним щодо Донбасу, Зеленський сказав:

"Насамперед я хочу, щоб припинили стріляти... Ось ці домовленості, я думаю, не дуже складні. Мені здається, що можна домовитися. Перше – припинити вбивати. Це важливо – зберегти наших людей".

Володимир Зеленський

Нагадаємо, колишній народний депутат України Спиридон Кілінкаров, який на даний момент знаходиться в РФ, закликав Зеленського стратити націоналістів.

Спиридон Кілінкаров

Скандальну заяву він зробив в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1".

Як повідомляв раніше Знай.ua, у понеділок, 22 квітня, канцлер Німеччини Ангела Меркель привітала Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента, пообіцявши Україні подальшу підтримку з боку уряду Німеччини.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.