Популярність новообраного президента України Володимира Зеленського сягнула небачених масштабів, уся країна слідкує за останніми новинами про лідера перегонів, його першими кроками у великій політиці та особистим життям.

Володимир Зеленський

На хвилі шаленої популярності слуги народу на українській платформі онлайн-оголошень про купівлю-продаж-обмін Olx почали торгувати автографами Володимира Зеленського, пише Главред.

Наприклад, продавець з Дніпра хоче отримати за автограф Зеленського не менше 500 гривень. Продавець з Харкова за підпис слуги народу та його колеги Юрія Крапова на фірмовому бланку Вечірнього Кварталу просить 2 тисячі гривень.

"Слуга народу" (Квартал 95)
"Слуга народу" (Квартал 95)

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Проте найбільше хоче "наварити" продавець з Олексіївки, що на Харківщині, який виставив на продаж автограф Зеленського за 5,5 тисячі гривень.

Нагадаємо, відомий політолог Юрій Романенко поділився думками з приводу того, якими повинні бути перші кроки новообраного президента України Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський

Відповідною публікацію він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

Політолог підкреслив, що наразі у арсеналі Зеленського є одна дуже велика перевага - у нього величезна підтримка.

"І він повинен показувати, що він у домі господар. Тому що спроба наскрізь корумпованої Ради обрізати його повноваження - це точно спроба вкрасти перемогу", - каже Романенко.

Як повідомляв раніше Знай.ua, 21 квітня українці проголосували за нового лідера країни - ним став шоумен Володимир Зеленський, який із шаленим відривом випередив свого опонента Петра Порошенка.

Зеленський і Порошенко
Зеленський і Порошенко

Спікер та політтехнолог слуги народу Дмитро Разумков розповів про маніпуляції з боку чинного президента Порошенка у процесі виборів на своїй сторінці в Facebook, пише Рoliteka.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.