У середу, 24 квітня, стало відомо про те, що лідер Північної Кореї Кім Чен Ин прибув на бронепоїзді до Росії.

Кім Чен Ин
Кім Чен Ин

Про це пишуть російські ЗМІ та публікують кадри "хлібосольної" зустрічі диктатора.

У повідомленні йдеться, що Кім Чен Ин зійшов із потягу у Приморському краї, де його зустріли міністр з розвитку Далекого Сходу Олександр Козлов і губернатор Примор'я Олег Кожемяко.

Кім Чен Ин спробував російський коровай, який йому піднесли дівчата у національних костюмах, і відвідав будинок російсько-корейської дружби на станції Хасан. Наразі Кім Чен Ин вже прибув у Владивосток.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Кім Чен Ин прибув до Росії

Нагадаємо, Північна Корея завжди приховувала свої військові розробки і маневри, звичайно, тільки не на параді. Проте фахівцям з Центру стратегічних і міжнародних досліджень (CSIS) у США вдалося вивчити супутникові фото і наявну інформацію про ракетну програму КНДР.

Кім чен Ин
Кім чен Ин

Аналітики знайшли склад стратегічних балістичних ракет. Відомо, що зброя знаходиться на базі "Сіно-Рі" в КНДР. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби CSIS.

За інформацією експертів, база знаходиться в 212 км на північ від демілітаризованої зони на кордоні КНДР і Південної Кореї, і містить балістичні ракети середнього радіусу Nodong-1.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Кім Чен Ин побудував пам'ятник на одному з відомих колишніх ракетних стартових комплексів.

Кім Чен Ин
Кім Чен Ин

Судячи з супутникових знімків, онук Кім Ір Сена віддав наказ про будівництво монуменальної споруди, після того, як у 2017 році його військові вперше запустили свою смертоносну ракету "Pukkuksong-2", повідомляє The Sun.

Раніше комплекс "Іхарі" на північно-західних територіях країни використовувався для випробування балістичної зброї середнього радіуса дії 1200 миль.

Також Знай.ua писав про те, що диктатор Кім Чен Ин знаходиться під впливом трьох жінок – сестри, дружини і популярної співачки.