Мережа активно обговорює несподівані плани чинного гаранта Петра Порошенка, про яких йдеться у публікації Лізи Богуцької, розміщеній на її сторінці в Facebook.

Богуцька пише: "Поки ми з вами обговорюємо викрутаси ВР і самонемочі, у Петра народжуються нові ініціативи. І уявіть собі, я тільки що по телефону говорила зі своїм другом і сказала якраз про це: "Найбільш вигідним було б для Петра зараз розпустити Раду". Його шалені 25% проголосували б за БПП, навіть не знаючи, що там через праймеріз пройшли Свинарчуки, Кононенко, Грановський, Луценки і т. д. Все нові особи.

Пока мы с вами обсуждаем выкрутасы ВР и самонемочи, у Петра рождаются новые инициативы. И представьте себе, я только что...

Geplaatst door Liza Bogutskaya op Woensdag 24 april 2019

І буквально через хвилину мені інший мій друг надсилає повідомлення: "Ти це бачила?".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Коротше, не парю вас. Педро продумує варіант розпуску ВР, нібито, бо не приймається мовний закон. І саме, нібито, під нього він звезе пару десятків автобусів "інтелігенції" за троячок."

Причина цієї задумки, на думку Богуцької, криється в повному нехтуванні Конституцією і перебудову її під свої потреби.

Петро Порошенко

Вона зазначила в повідомленні: "Зробити це може тільки Президент Зеленський після інавгурації і до кінця травня.

Бо!
Ст 90 Конституції України:

"Повноваження Верховної Ради України не можуть бути достроково припинені Президентом України в останні шість місяців строку повноважень Верховної Ради України АБО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ". Тобто Порошенко міг розпустити Раду максимум в листопаді 2018 року.

Так навіщо це треба Пороху зараз?

А щоб не була призначена дата інавгурації нового Президента, тому що призначає її Верховна Рада після оголошення остаточних результатів ЦВК. З подання Парубія. Тобто поки пройдуть позачергові вибори і у новий Парламентський трамвай заплигне Порошенко, Вова не зможе скласти присягу народові України.

Тобто Порошенко хоче стати депутатом, а можливо і Прем'єром раніше, ніж Зеленський стане Президентом.

Зрозуміли, в чому фішка?"

Петро Порошенко

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в середу, 24 квітня, Вселенський Патріарх Варфоломій поздоровив Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента України.

Як повідомляв портал "Знай.uа": на українській платформі онлайн-оголошень про купівлю-продаж-обмін Olx почали торгувати автографами Володимира Зеленського.

Також "Знай.uа" писав, що життя Володимира Зеленського після вступу на посаду президента зміниться докорінно, більш того, ці метаморфози будуть стосуватися всіх аспектів життя слуги народу.