Народний депутат від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул подав і зареєстрував у парламенті проект постанови про звільнення директора Українського інституту національної пам'яті Володимира В'ятровича.

Про це повідомляють ЗМІ,

Зокрема, скандальний Вілкул відзначив, що на його думку вслід за програшем чинного президента Порошенка на виборах з ним має піти у його найближча команда, у тому числі і Володимир В'ятрович.

Володимир В'ятрович
Володимир В'ятрович

"Для повернення в країну нормального життя потрібна зміна не тільки президента, а й його команди, яка провокувала конфлікти. Серед них - В'ятрович. Для звільнення цього одіозного персонажа, який втоптував в бруд історію нашого народу, який переміг фашизм, я подав до парламенту проект постанови", - написав Вілкул.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Варто нагадати, що у вівторок, 2 квітня, Конституційний Суд України визнав конституційним законопроект про перейменування Дніпропетровської області на Січеславську.

"Сьогодні дано висновок Конституційного Суду щодо цього законопроекту", — розповів інсайдер.

Таким чином, суд визнав, що перейменування області не порушує статей 157 і 158 Конституції України.

Нагадаємо, український Інститут національної пам'яті через систему державних закупівель prozorro замовив додатковий тираж дитячої гри про діяльність ОУН та УПА. Всього буде виготовлено 1000 примірників, в результаті одна гра буде коштувати близько 200 гривень.

Як повідомляв "Знай.ua", глава Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович відзначив, що міжнародний жіночий день 8 березня в Україні і пострадянських країнах не пов'язаний з боротьбою за права жінок.

Також "Знай.ua" писав, що в українському інституті національної пам'яті представили інтерактивний підручник "Бабин Яр: пам'ять на тлі історії. Путівник для вчителя". Книга формує середовище пам'яті про трагедію поза контекстом "круглих" дат.

Зеленський відкриє вікно можливостей для бізнесу - Сергій Фурса про вибори 2019 і поразки Порошенко