Сьогоднішній день у парламенті запам'ятався не тільки прийняттям закону про загальну українізацію. Також було ще кілька цікавих моментів, про які ми б хотіли вам розповісти.

Гранат Савченко

Звільнена в цьому місяці колишня льотчиця Надія Савченко продовжує ходити на засідання парламенту. Правда «працює» вона недовго, сьогодні в сесійній залі вона провела в цілому півгодини.

Надія Савченко поспішає на роботу

Але навіть за цей невеликий час вона встигла запам'ятатися. На її робочому місці кореспондент Знай.ua побачив гранат, який, найімовірніше, принесла сама Савченко. Хоча, може бути, це і своєрідний «привіт» від колег.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Політичний натюрморт: Савченко і гранат

Відзначимо, що до сих пір з колишньої ув'язненої майже ніхто не розмовляє. Сьогодні лише один з представників «Батьківщини» поспілкувався з нею. Мабуть це в силу того, що колись вона була членом цієї партії.

Мінування

Також цікавий момент стався ближче до обіду, коли депутати вже потроху почали залишати свої робочі місця, і так акуратно, щоб спікер ВР Андрій Парубій не помітив цього. Саме в цей час надійшла інформація, що Верховна Рада замінована. Про це кореспонденту Знай.ua повідомили військові, які охороняють парламент.

«Вхід тепер тільки для народних депутатів, більше нікого не впускаємо», - сказали нам.

Чи ніхто не вірив в те, що мінування є реальним, або ж життя народних депутатів не так цінуються, що їх готові пускати в будівлю, в якому може бути вибухівка.

Депутати не вірять, що їх можуть реально підірвати

В цей же час народний депутат і співаючий ректор Михайло Поплавський став щось шукати по всій сесійній залі.

Можебути він теж намагався знайти під столами вибухівку, як і поліцейські, так як його картка для голосування була у нього в руках. Тому що ж він шукав, залишається загадкою.

Михайло Поплавський дуже старанно щось шукав

Знесилившись, він сів на своє місце і сумно дивився в далечінь ... Поруч лежав його дорогий iphone з написаним ззаду його прізвищем. Ну, а що поробиш - 69 років. Вже не хлопчик! Можна і забути, як тебе звати.

Вік - ніщо, імідж - все!

Ймовірно, і зараз так довго проіскав щось, в результаті Михайло Поплавський забув, що ж він таке важливе і цікаве шукав.

Як повідомляв раніше Знай.ua, закон про мову може бути прийнятий ще до кінця поточного тижня.

Також Знай.ua писав про те, що згідно з даними Національного екзит-полу кандидат Володимир Зеленський здобув впевнену перемогу у другому турі виборів президента України.