Відомий експерт, блогер Юрій Касьянов написав на своїй сторінці на Facebook, що думає про долю України після прийняття "мовного закону".

"Прапор є, вишиванка є, мова є. Ворог не пройде. Обкрадати українців, обманювати українців, мародерствувати під час війни і вести бізнес з агресором тепер можна тільки на мові. Перемога", - пише експерт.

Крім того, за словами Касьянова, з його думкою можуть не погодитися багато "патріотів", які називають мову "наймогутнішою зброєю під час війни і найкращим способом примирити вовків і овець.

"Я віддаю перевагу справжній зброї, і ніколи не буду вівцею, яку стрижуть на мові під покровом Томосу", - заявив Касьянов.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Ну, теперь за Украину я спокоен. Флаг есть, вышиванка есть, мова есть. Враг не пройдёт. Обкрадывать украинцев,...

Geplaatst door Юрий Касьянов op Donderdag 25 april 2019

Раніше повідомлялося, у четвер, 25 квітня, Верховна Рада прийняла законопроект №5670-д "Про забезпечення функціонування української мови як державної". Переможець виборів президента Володимир Зеленський прокоментував ухвалення закону про мову.

Про це йдеться у його коментарі, який поширила прес-служба "Зе!команди".

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Володимир Зеленський заявляє, що після вступу на посаду проаналізує тільки що прийнятий закон про українську мову на предмет дотримання всіх прав громадян.

"Після мого вступу на посаду президента буде зроблено ретельний аналіз цього закону, щоб переконатися, що в ньому дотримані всі конституційні права і інтереси всіх громадян України. За підсумками аналізу буду реагувати відповідно до конституційних повноважень президента України та в інтересах громадян", – заявив переможець президентських виборів.

Нагадаємо, колишній віце-спікер Сполучених Штатів Джо Байден заявив про свій намір брати участь у виборах президента США у наступному році.

Раніше Знай.uа повідомляв, повний список депутатів, що голосували за закон про мову.

Також Знай.uа писав, Андрій Пальчевський розповів про реакцію новообраного президента Володимира Зеленського на результати ЦВК і звернувся до Порошенка.