Відомий український політолог Дмитро Суворов різко розвіяв головні міфи "порохоботів" щодо проросійськості Володимира Зеленського.

Відповідний допис він зробив на власній сторінці у Facebook.

Зокрема, він розповів, що попри постійно атаки прихильників поки чинного президента Порошенка відносно проросійськості Володимира Зеленського потерпіли невдачі. Адже Зеленський й досі не отримав привітання від російських чиновників.

Третий день после избрания "агента Кремля". Кремль: 1. До сих пор не поздравил своего агента. 2. Прекратил в Украину...

Geplaatst door Дмитро Суворов op Woensdag 24 april 2019

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Більше того Росія офіційно припинила постачання нафтопродуктів до України, що може доволі сильно позначитись на економіці держави.

"Третій день після обрання "агента Кремля". Кремль: До сих пір не привітав свого агента. Припинив в Україні експорт нафтопродуктів. Раптово прийняв рішення про спрощення видачі паспортів жителям окупованих територій. Суцільне невдоволення і загострення. При великому борця з путінізмом спокійно торгували - та й по всьому ... Коротше, втрачаємо країну. Караул! Фсьо пропало!", - зазначив Суворов.

Варто нагадати, що радники переможця президентських виборів в Україні Володимира Зеленського дали розгорнуте інтерв'ю, де відповіли на нагальні питання. З журналістами спілкувалися такі члени Зе!Команди Олександр Данилюк і Айварас Абромавічус. Йшлося про російськиі паспорти для "ЛДНР", співпрацю з МВФ і заміні Юрія Луценка.

Нагадаємо, підсумки президентських виборів в Україні говорять про повний провал політики чинного президента Петра Порошенка.

"Що тут оцінювати? Це повний, абсолютний провал політики Порошенка", - зазначив російський лідер, коментуючи поразку Порошенка на президентських виборах.

Як повідомляв "Знай.ua", політолог Юрій Романенко прокоментував публікацію прихильника поки що чинного президента Порошенка Дмитра Левінського.

Також "Знай.ua" писав, що у четвер, 25 квітня, Верховна Рада ухвалила законопроект №5670-д "Про забезпечення функціонування української мови як державної". Переможець виборів президента Володимир Зеленський прокоментував ухвалення закону про мову. Володимир Зеленський заявляє, що після вступу на посаду проаналізує щойно прийнятий закон про українську мову на предмет дотримання усіх прав громадян.

Зеленський повинен спертися на народ України у війні з олігархічними кланами - Сакварелідзе