Переможець виборів президента України Володимир Зеленський записав чергове звернення до різко розкритикував ЦВК.

Відповідний ролик він опублікував у мережі.

Зокрема, Зеленський розповів, що саме зараз відбуваються доволі цікаві та неоднозначні події, коли Центральна виборча комісія фактично вручну гальмує процес офіційного оголошення результатів виборів президента.

Все буде добре на 100%. Усіх з прийдешнім святом Великодня!

Geplaatst door Володимир Зеленський op Donderdag 25 april 2019

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Зараз відбуваються дуже кумедні речі – перемога є, а повноважень немає, хтось від мене булаву ховає. Що відбувається, я пояснюю: ЦВК затягує офіційне оголошення результатів", - заявив він у своєму відеозверненні у Facebook.

Зеленський відзначає, що свідоме затягування робиться лише для унеможливлення розпуску Верховної Ради. Адже інавгурація до 28 травня дозволить новообраному президенту оголосити дострокові вибори.

"Хоча мені здається, що це несправедливо. Президент, у якого довіра 73%, має, принаймні, право думати про це і має право мати цю можливість", - наголошує він.

Більше того Зеленський додав, що такими діями система продовжує опиратись майбутім змінам.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Система боїться! Це значить одне – ми всіх переможемо, усе буде добре, навіть не на 73, а на всі 100%. Всіх зі святом Великоднем!" – додав переможець виборів.

Нагадаємо, радники переможця президентських виборів в Україні Володимира Зеленського дали розгорнуте інтерв'ю, де відповіли на нагальні питання. З журналістами спілкувалися такі члени Зе!Команди Олександр Данилюк і Айварас Абромавічус. Йшлося про російські паспорти для "ЛДНР", співпрацю з МВФ і заміні Юрія Луценка.

Як повідомляв "Знай.ua", політолог Юрій Романенко прокоментував публікацію прихильника поки що чинного президента Порошенка Дмитра Левінського.

Також "Знай.ua" писав, що у четвер, 25 квітня, Верховна Рада ухвалила законопроект №5670-д "Про забезпечення функціонування української мови як державної". Переможець виборів президента Володимир Зеленський прокоментував ухвалення закону про мову. Володимир Зеленський заявляє, що після вступу на посаду проаналізує щойно прийнятий закон про українську мову на предмет дотримання усіх прав громадян.

Зеленський має шанс стати українським Президентом. Микола Томенко