Першого і єдиного президента СРСР Михайла Горбачова доставили в лікарню.

Російські ЗМІ повідомляють, що Горбачов хотів відвідати прем'єру документального фільму, але раптово його госпіталізували.

Михайло Горбачов
Михайло Горбачов

"Горбачов хотів приїхати на показ фільму. Але він знаходиться в лікарні, не дуже добре себе почуває. Лікарі не дозволили йому приїхати", - говорить режисер Андре Сінгер

Варто нагадати, що Спікер передвиборного штабу Володимира Зеленського і претендент на посаду керівника АП Дмитро Разумков заявив, що новий президент не буде здавати територію і громадян України Росії.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ми готові до багатьох форматів обговорень", – сказав він в ефірі телеканалу "112".

"Єдине, до чого не готові ми – у нас є дві червоні риси: ми не готові торгувати, здавати в короткострокову або довгострокову оренду, дарувати користування українські землі і українських громадян. Цього ніколи не станеться при президентові Зеленському", – підкреслив Разумков.

Ще ми писали, що Центрвиборчком навмисно затягує оголошення результатів виборів. З такою заявою виступив обраний президент Володимир Зеленский.

Зеленський вважає, що ЦВК робить це для того, щоб інавгурація відбулася після 27 травня, і він не міг розпустити Верховну Раду. Про це новообраний президент заявив у своєму відеозверненні.

"Зараз відбуваються дуже цікаві речі. Перемога є, а повноважень немає. Хтось від мене булаву ховає", — сказав він.
Зеленський впевнений, що ЦВК затягує оголошення результатів, щоб дати можливість парламенту також затягнути процес інавгурації і призначити церемонію на дату після 27 травня. Адже після цієї дати президент, за законом, вже не буде мати права розпустити Раду.

Нагадаємо, Зеленський терміново звернувся до українців

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У Трампа з'явився серйозний конкурент

Також Знай.ua" писав про те, що Верховна Рада замінована