Скандальний нардеп від БПП Олексій Гончаренко влаштував справжню істерику через питання від представника штабу Володимира Зеленського Дмитра Разумкова і ведучих телепрограми.

Про це йдеться в ефірі Право на владу на телеканалі "1+1".

Зокрема, ведуча програми Наталія Мосечук зробила опальному Гончаренко кілька зауважень через постійні репліки та перебивання опонента Дмитра Разумкова.

"Чим можна відпрацювати, готовий відпрацювати", - заявив Гончаренко.

Вже після цього другий ведучий телепрограми Сергій Іванов не витримав недолугих коментарів Гончаренка і прямо до нього звернувся.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Путін він жеж, хто завгодно, але не йолоп, і команда радників у нього нормальна. Новообраний президент, що це за статус? Ви сказали аморфний, але я думаю ви хотіли сказати ефимерний. Він не має жодних повноважень, він не може віддати наказ і тепер коли ви вимагаєте, ви для чого це вимагаєте? Ви хочете добитись від Зеленського слів "я вимагаю" і яка буде відповідь від Кремля, яку відповідь ви очікуєте. Вони скажуть: "Пардон пане, а ви хто? Де ваші повноваження", - підкреслив Іванов.

У свою чергу Гончаренко спробував відповісти, проте вийшло, як завжди. Зокрема, політик спробував перекласти всю відповідальність на Володимира Зеленського, попри те, що він навіть ще не став офіційним президентом.

Більше того, як відомо, саме Петро Порошенко ще буде виконувати обов'язки президента до моменту інавгурації Володимира Зеленського.

"Це надзвичайно важлива річ для України, і такі, як Лінкявічю відреагували на російські паспорти, й інші країни можуть відреагувати, проте до них має хтось звернутись", - заявив Гончаренко.

Нагадаємо, спікер передвиборного штабу Володимира Зеленського і претендент на посаду керівника АП Дмитро Разумков заявив, що новий президент не буде здавати територію і громадян України Росії.

"Ми готові до багатьох форматів обговорень", – сказав він.

Як повідомляв "Знай.ua", у штабі Володимира Зеленського відреагували на закон, який може обмежити права президента. Представник Зеленського заявив, що це "спроба вдарити під дих".

Також "Знай.ua" писав, що 21 квітня українці проголосували за нового лідера країни - ним став шоумен Володимир Зеленський, який із шаленим відривом випередив свого опонента Петра Порошенка. Спікер та політтехнолог слуги народу Дмитро Разумков розповів про маніпуляції з боку чинного президента Порошенка у процесі виборів.

Зеленський став Президентом всієї України. Володимир Фесенко