Обраний президент України Володимир Зеленський відлетів на вихідні в Туреччину.

Про це йдеться у повідомленні на його Facebook-сторінці. Зеленський підкреслив, що домовлявся і діє "відкрито".

"Так ось. Вилітаємо до Туреччини. Відвожу дітей на щорічний фестиваль "Весело". А сам через два дні тому", - пише Зеленський.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, представник штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков розповів про плани новообраного президента щодо ймовірного розпуску парламенту.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Про це він розповів в ефірі Право на владу на телеканалі "1+1".

Зокрема, Дмитро Разумков відзначив, що у штабі Зеленського все ж розглядають можливість дострокового розпуску Верховної Ради.

Верховна Рада
Верховна Рада

Проте представник новообраного президента тут же додав, що подібні дії можливі лише у суворій відповідності до чинної Конституції України.

Як повідомляв раніше Знай.ua, команда новообраного президента України Володимира Зеленського хоче, щоб уряд переформатувався.

Володимир Зеленський

Про це говорять джерела в ВР.

Джерела стверджують, що Зе Комада хоче замінити п'ятьох міністрів, в тому числі за президентською квотою.

"В останні два дні представники Зеленського пробивають ґрунт щодо того, щоб замінити п'ятьох міністрів: Фриз (міністр у справах ветеранів Ірина Фриз), Омеляна (міністр інфраструктури Володимир Омелян), Зубко (міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадій Зубко), Кубіва (міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів), Насалика (міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик)", - розповіло джерело у Верховній Раді.

Також Знай.ua писав про те, що лідер президентських перегонів Володимир Зеленський в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону розповів, як намагався відстояти цілісність команди “Кварталу”, забравши Олену Кравець з ресторану громадського харчування.