Новообраний президент країни Володимир Зеленський записав відеозвернення, де привітав Україну зі світлим святом Великодня.

Володимир Зеленський

Про це повідомляє портал АКЦЕНТЫ.

Проте варто відзначити, що почав новообраний президент не зі слів привітання, а з подиву з приводу того, що Центрвиборчком не оголошує результати виборів офіційно.

Привіт, Україно! Ви знаєте, відбуваються дуже смішні речі перемога є, а повноважень немає. Хтось від мене булаву ховає. Що відбувається? Я пояснюю: ЦВК затягує офіційне оголошення результатів. Чому? Щоб Верховна Рада могла затягувати дату призначення інавгурації, щоб інавгурація була після 27 травня. Чому? Щоб у президента Зеленського не було навіть можливості думати про розпуск Верховної Ради,", - повідомив Зеленський у свіжому відео.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Володимиру Зеленському, за його словами, здається несправедливим, коли президент, у якого рівень довіри 73 відсотки, не має можливості навіть замислитися про те, щоб розпустити Раду.

"Система боїться. Це значить, ми всіх переможемо. Все буде добре не на 73%, а на всі 100. Всіх з Великоднем, з святом, вітаю!" — завершив своє послання Зеленський.

Володимир Зеленський

Варто нагадати, що теоретично, в рамках Конституції, розпуск Верховної Ради України після інавгурації кандидата можливий.

Верховна Рада
Верховна Рада

Інформація про це прийшла з вуст представника штабу Зеленського Дмитра Разумкова.

"В рамках чинної Конституції, якщо це буде дозволено, то теоретично так. Особливо після подій, які відбувалися в останні дні, пов'язані з намаганням урізати повноваження", - відповів він на питання, чи розпустить Зеленський парламент.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Про це заявили в команді переможця другого туру президента, відомого українського гумориста Володимира Зеленського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в команді Володимира Зеленського мають намір відновити відповідальність за незаконне збагачення.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.