Новообраний президент Володимир Зеленський відреагував звинувачення військовослужбовця Володимира Скакуна, який "не побачив" слугу народу на богослужінні під час Великодня.

Володимир Зеленський

Відповідну публікацію у відповідь на закиди Скакуна Зеленський опублікував у Facebook.

Варто нагадати, що останні кілька днів майбутній президент України провів у Туреччини, куди він вирушив на відпочинок.

За словами Скакуна, Зеленський замість поїздки до Туреччини повинен був побувати на великодньому богослужінні.

"Не шукайте мене в церкві, шукайте Бога", — написав слуга народу у відповідь.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Некомпетентный Вова до сих пор не знает, что единственное сертифицированное место, где можно легально помолиться...

Geplaatst door Sergey Naumovich op Maandag 29 april 2019

Раніше про свої надії на вищі сили розповідав чинний президент Петро Порошенко, який, тим не менш, зазнав нищівної поразки у виборчих перегонах. За його словами, якщо Господь допоможе, то він у майбутньому знову очолить Україну.

Петро Порошенко

Українці взялися активно коментувати відповідь Володимира Зеленського, відзначивши, що церква та віра, - це особиста справа кожного.

"Бог почує всюди, якщо людина до нього звертається, - хоч у церкві, хоч у квартирі. А який сенс у тому, щоб іти в церкву, - аби тільки сказали: "Дивіться, цар прийшов!", "Томос-партуль уже почав свою роботу", "Президент узагалі не повинен бути віруючим", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, оточення чинного президента України Петра Порошенка поширює про Володимира Зеленського, котрий здобув перемогу на виборах , фейкові новини, які активно розходяться в ЗМІ.

Володимир Зеленський

Про це розповів депутат Верховної Ради і колишній поручитель з особливих справ президента Петра Порошенка Олександр Онищенко.

Як повідомляв раніше Знай.ua, переможець президентських перегонів Володимир Зеленський повертається до України після триденного відпочинку в турецькому Бодрумі.

Також Знай.ua писав про те, що новообраний президент України і зірка студії "Квартал 95" Володимир Зеленський показав фото дружини Олени в купальнику і без макіяжу.