Український олігарх Ігор Коломойський не з’являвся в Україні майже 2 роки. Але як тільки замайоріла перемога Володимира Зеленського на виборах, олігарх анонсував своє повернення.

Про те, чого чекати від повернення Коломойського, якого заочі вже називають "тіньовим президентом", з'ясовували журналісти Bihus.info" в інтерв'ю з олігархом.

Ігорю Коломойському задали запитання щодо Володимира Зеленського, адже про їхні стосунки останнім часом дуже багато говорять.

Серед іншого, Коломойського запитали про те, як він ставиться до ідеї новообраного президента Володимира Зеленського провести переговори з українськими олігархами, щоб встановити "правила чесної гри".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Такі переговори Коломойський назвав утопією та порадив Зеленському проводити індивідуальні розмови з олігархами.

"По-перше, збирати особливо нікого. Збирати всіх разом – це утопія. Тобто, якщо ти хочеш з кимось спілкуватися, то спілкуйся один на один. З великим бізнесом не спілкуються як з колгоспом. Це не колгоспні збори. У кожного гроші люблять тишу, і не кожен буде розповідати свої секрети і вивертати душу", - прокоментував Коломойський.

Нагадаємо, Ігор Коломойський заявив, що надавав допомогу Володимиру Зеленському порадами і готовий продовжувати це робити.

Як повідомляв портал Знай.ua, екс-власник Приватбанку Ігор Коломойський пішов по судах. Олігарх подав уже п'ять нових позовів до Господарського суду, в тому числі - на Нацбанк і на ПриватБанк.

У позовах оспорюються п'ять кредитних договорів і його особисте поручительство за ними. Перші слухання пройдуть в суді 10, 22 і 23 травня

На думку юристів, таким чином Коломойський хоче підстрахуватися після рішення Печерського суду, яке розірвало договір особистої поруки Коломойського за кредитами рефінансування, виданих ПриватБанку НБУ на суму 9,2 млрд грн.

Також Знай.ua писав, Ігор Коломойський заявив, що йому все одно, як скасування націоналізації банку вплине на операційну діяльність фінансової установи.